Jongerenvakanties


Ben je 18-26 jaar? Ga mee op jongerenvakantie en voel je vrij!

Onze christelijke jongerenvakanties zijn net ff anders dan onze kinderkampen en tienervakanties. Voordat jullie met elkaar op pad gaan, ontmoet je elkaar om samen een plan te maken hoe jullie vakantie eruit komt te zien. Je mag aan het programma deelnemen, maar daar ben je vrij in! Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om uit eten te gaan of zelf te koken. Heb jij zin om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te verdiepen, in gesprek te gaan over het geloof en van je vrijheid te genieten? 

 

Creëer samen met de HGJB dé perfecte mix voor een onvergetelijke vakantie! Wij helpen graag bij de organisatie.

 

HGJB-vakanties scoren een 8,9, maar je bent dus vrij om er samen een dikke 9 van te maken. We zijn volop bezig met ons aanbod voor 2019. Begin december komen de vakanties online en kun je je vakantie boeken. Nog heel even geduld dus :-). Wegens enorm succes vorig jaar: touren in Spanje met Volkswagen busjes, of een roadtrip in Noorwegen. Of wat dacht je van een vakantie naar IJsland of een barrelrace? Volop keus en variatie!
 

Onze 18+ vakanties hadden op 1 maart voldoende animo, daarom garanderen we dat je reis doorgaat.

Er is bij verschillende reisen nog plek.Meld je dus snel aan! Als we je ergens mee kunnen helpen, mail ons dan (vakanties@hgjb.nl) of bel (030-2285402).

 

 

Terug naar de Vakantie-startpagina