fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Vader Zoon Survival

Drie geweldige dagen survivallen voor vaders en zonen. Ga er samen op uit, praat over dingen waar je thuis niet zo snel over praat en groei dichter naar elkaar toe! Alle reden dus om samen aan dit avontuur te beginnen!

Voor wie?

Vaders en zonen van 12-15 jaar

Wanneer en waar?

2-4 mei 2024 | Belgische Ardennen

Wat kost het?

€ 420,- per duo (vader + zoon)

Een afwisselend en attractief doe programma staat voor jullie klaar: Kaart- en kompaslezen, oriëntatielopen, bivak bouwen, kampvuur maken, potje koken, door een high rope parcours klauteren en nog veel meer. Drie dagen lang ‘survivallen’ in de Belgische Ardennen, om er samen sterker uit te komen.

 

Dus ben je tussen de 12 en 15 jaar oud? Daag je vader uit om zich in te schrijven, samen met jou.

En vaders: kies voor een unieke belevingsdriedaagse, die de band met je eigen zoon sterker zal maken en jullie samen opbouwt in het geloof. Ontdek hoe waardevol het is om dit als vader en zoon te doen, met het oog op de toekomst.

 

De Vader Zoon Survival zit vol! Wil je ook mee? Zet dan je naam op de reservelijst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan nemen we contact met je op. 

 

Vragen of opmerkingen? Bekijk de veelgestelde vragen!  

 

Goed om te weten

  • Afwisselend doeprogramma
  • Investeren in je onderlinge band
  • Je kunt je eigen tent meenemen of een tent huren bij de HGJB
  • Boodschappen en kookbenodigdheden inbegrepen
  • In samenwerking met Outback Explorers
  • Aanmelden kan tot 19 april 12:00 uur.

Veel gestelde vragen

Wil je nog iets meer weten? Bekijk rechts de meest gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Klik dan op de knop, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!
Door wie wordt de Vader Zoon Survival georganiseerd?

De Vader Zoon Survival wordt georganiseerd door de HGJB in samenwerking met Outback Explorers.

De HGJB is verantwoordelijk voor de inhoudelijke toerusting. Outback Explorers is verantwoordelijk voor de pedagogische coaching en de outdooractiviteiten.

Mag ik ook mee als ik nog 11 of al 16 jaar ben?

Ben je 12 op het moment dat de Vader Zoon Survival begint? Dan mag je mee! En ben je op dit moment nog 15 jaar, maar wordt je binnenkort 16 jaar? Ook dan kun je je gewoon aanmelden!

Hoe zwaar is het survivalaspect?

Het programma is niet heel erg zwaar. Ervaring leert dat de meeste vaders en zonen prima mee kunnen doen aan het hele programma.

Als het tijdens deze dagen niet haalbaar lijkt om deel te nemen aan een programma onderdeel, dan zoeken we samen een oplossing.

Hoe zit het met slapen?

Je kunt zelf een (kleine) tent meenemen. Het is niet de bedoeling dat je een caravan, bungalowtent, stoelen, etc. meeneemt.

 

Bij de HGJB kan een tent gehuurd worden voor € 15,-

Regelen jullie ook het eten?

Ja, voor kookbenodigdheden en boodschappen wordt gezorgd. Eten hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Ik heb een allergie, hoe moet ik dat doorgeven?

Via het aanmeldformulier kun je allergieën doorgeven. Ben je iets vergeten te melden? Neem dan contact op met ons supportteam. 

Wat moet ik meenemen?

Neem naast je tent ook slaapspullen, bestek een bord en een beker mee. De uitgebreide paklijst ontvang je een aantal weken voor de Vader Zoon Survival begint.

Wat is het programma?

Tijdens de Vader Zoon Survival willen we jullie als vader en zoon meer tot elkaar brengen. Deze dagen leven we vooral buiten, gaan de natuur in en zijn we bezig met uitdagende/fysieke activiteiten. Tussendoor zijn er momenten van gesprek en bezinning. Soms in groepsverband, soms tussen vaders onderling en soms tussen vader en zoon.

Wat we precies gaan doen, blijft natuurlijk een verrassing 😉

Waar is de Vader Zoon Survival?

In de Belgische Ardennen, aan de rand van een berg, langs een riviertje. We maken (minimaal) gebruik van de faciliteiten van een camping. De exacte locatie hoor je een aantal weken voordat we vertrekken.

Hoe kom ik op de locatie?

De exacte locatie hoor je een aantal weken voordat we vertrekken. Het is de bedoeling dat je zelf vervoer regelt. Gerekend vanaf Utrecht is het ongeveer 300 km en ben je ruim 3 uur onderweg.

Belgische Ardennen

De locatie op de kaart is niet de precieze locatie van de Vader Zoon Survival. 

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma, di en do: 9.00-16.00 uur

wo en vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2024 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy