Kerstconferentie 2017


Introductie

Dit wil je niet missen!

“Ben jij 17-25 jaar? Wil je heldere antwoorden op jouw vragen over een leven met God? Kom naar de HGJB-Kerstconferentie (KC) en beleef vier onvergetelijke dagen met zo’n duizend leeftijdsgenoten. Zorg dat je er bij bent: 27 t/m 30 december, bungalowpark Pagedal in Stadskanaal. Van harte welkom!” – Björn van Veelen, organisator en spreker.

 

Samen God ontmoeten en ontzettend veel lol maken

Vier dagen lang leren over een leven met God, vriendschappen verdiepen en nieuwe vrienden maken. Het programma bestaat weer uit die speciale mix van diepgang en gezelligheid. De aanbidding en bijbelstudies in de samenkomsten gaan diep. Ook de workshops zetten je flink aan het denken. Daarnaast geniet je van goede concerten, is er de lach tijdens het cabaret en natuurlijk iedere avond het übergezellige midnightprogramma. Lasergamen, squashen, zwemmen, sporttoernooi, leuke gespreksgroepjes en je verblijf in een luxe bungalow bieden volop ruimte voor een supergezellige tijd.

 

Ervaringen deelnemers 2016

Deelnemers aan de KC 2016 waarderen de KC met een 8,4. 95% vond het fijn om met en voor elkaar te bidden, 97% heeft Gods nabijheid ervaren in de samenzang en 99% vond de KC-band goed. Zomaar een reactie na afloop:

 

Ik vond het een ontzettend toffe Kerstconferentie. Leuke mensen, goede gesprekken en mooie samenkomsten. Ik heb de rust gevonden waar ik naar op zoek was.

Arrangementen, opties en kortingen                                          Prijs  
Met Vriendenbonus vanaf € 0,00
Standaard deelnemers € 159,00
Optie: Premiumpakket | be VIP ...NIEUW... € 40,00
Optie: Lakenpakket € 15,00
Vrijwilligers € 89,00
Daggasten do / vr € 39,00
Annuleringsverzekering € 10,00

 

 

Meer info en vriendenbonus

Onder praktische informatie vind je meer info over de arrangementen en vriendenbonus (verdien je ticket helemaal terug!).


Aanmelden

Klik hier om je gelijk aan te melden!

Delen maar!