fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Kerstconferentie – FAQ

Over de Kerstconferentie

Waar is de HGJB-Kerstconferentie?  

Christelijk vakantie- en conferentiecentrum | De Kroeze Danne 

Kappelhofsweg 14 

7495 RN Ambt Delden   

 

Wanneer is de Kerstconferentie?

Van donderdag 28 t/m zaterdag 30 december 2023. 

 

Voor welke leeftijd is de HGJB-Kerstconferentie? 

Voor jongeren van 17 t/m 25 jaar. 

Ben jij nog 16 jaar, maar wel bijna 17? Of mogen je vrienden wel naar KC, maar jij niet? Dan kunnen we een uitzondering maken! Mail naar info@hgjb.nl

  

Welke tickets zijn er?

We hebben maar liefst zes opties, variërend van € 32,50 tot € 200,- per persoon. Check ze hier allemaal!  

 

Ik wil graag samen met mijn vrienden in een chalet, of op een kamer, hoe regelen we dit? 

Als je je gaat aanmelden, kun je bij stap 2 aangeven met welke vrienden je graag in een chalet/kamer wilt. Dit kan tot en met 1 december.  Boek je na deze tijd, dan doen we ons best maar kunnen we geen garantie geven dat het lukt. Per chalet/kamer delen we maximaal vier vrienden in, een grotere vriendengroep wordt dus opgesplitst. Het mooiste is als jullie zelf deze groepjes van vier al samenstellen, anders doen wij dit voor jullie. In een chalet/kamer slapen of alleen jongens of alleen meiden. 

 

Kan ik met het OV naar De Kroeze Danne komen? 

Dat kan! Er is een treinstation in Delden. Van daaruit rijdt een pendelbusje. Een busticket kost € 5,-. Dit is alleen voor de heenreis. Bij aanmelding kun je je busticket boeken. Voor de terugreis kun je een ticket kopen bij de balie op de HGJB-Kerstconferentie.  

  

Is er catering aanwezig?

Zeker! Blijf je overnachten dan is ontbijt, lunch, avondeten, koffie en thee inbegrepen. Blijf je niet overnachten of kom je als daggast dan krijg je lunch, avondeten, koffie en thee. Overige drankjes en snacks zijn niet inbegrepen en kun je kopen.  

Er is ook een mogelijkheid om een dagticket te boeken zonder catering, je mag dan zelf je eten en drinken meenemen. In de directe omgeving (loopafstand) van de Kroeze Danne zijn geen winkels aanwezig. Wij raden je aan een ticket inclusief catering te boeken.

 

Hoe gaan jullie om met alcohol?

Alcohol is uitsluitend verkrijgbaar in het Grand Café.

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan verkopen wij je geen alcohol. Je krijgt een gekleurd polsbandje (18- of 18+) waaraan we kunnen zien of je alcohol mag kopen/drinken.

Het drinken van alcohol is uitsluitend toegestaan in het Grand Café. Als we alcohol buiten het Grand Café aantreffen, wordt dit in beslag genomen en weggespoeld. 

 

Ik volg een speciaal dieet en/of heb een allergie. Kunnen jullie daar rekening mee houden? 

Je kunt dit aangeven bij stap 2 van je aanmelding. We proberen hier tijdens de Kerstconferentie rekening mee te houden en/of nemen voorafgaand contact met je op. 

 

Ik gebruik medicijnen en/of heb een stoornis/beperking/handicap. Willen jullie dit weten?  

Als het voor ons van belang kan zijn, dan vinden we het fijn om dit te weten. Je kunt dit aangeven bij stap 2 van je aanmelding. Uiteraard gaan we heel vertrouwelijk om met deze informatie. In gebouw Eik (meerpersoonskamer met eigen sanitair) is één mindervalide kamer voor vier personen aanwezig. Wil je deze kamer boeken? Neem dan contact met ons op.  

 

Ik kom alleen. Kan dat ook en is dat wel leuk?  

Natuurlijk! Je leert, door de activiteiten die er te doen zijn en het gespreksgroepje waarin je zit al heel snel andere deelnemers kennen. Er zit vast een ticketoptie bij die je past.  

 

Wat moet ik me voorstellen bij het gespreksgroepje? 

Eén keer per dag heb je in een groepje en onder leiding van een groepsleider (tevens deelnemer) de gelegenheid om aan elkaar te vertellen hoe het met je gaat op de HGJB-Kerstconferentie. Een mooie plek om gewoon eens te luisteren naar (wat God doet met) de anderen, je ervaringen te delen of om met elkaar te sparren over vragen die je hebt. 

 

Wanneer krijg ik meer praktische informatie? 

Ongeveer een week voordat de Kerstconferentie begint, krijg je van ons een mail met daarin praktische informatie, bijvoorbeeld de paklijst en het noodnummer. Heb je nu al dringende vragen, stel ze ons dan gerust. 

 

Wat doen jullie met de foto’s en videobeelden die jullie maken? 

Voor sfeerverslagen en PR maken we gebruik van foto’s en filmpjes die tijdens de HGJB-Kerstconferentie worden gemaakt. Mocht je daar niet op willen staan, kun je dat gewoon aangeven bij aankomst op de HGJB-Kerstconferentie bij de balie. Wil je meer weten? Lees dan ons privacy statement.

 

Over betalen

Hoe kan ik betalen? 

Bij het aanmelden heb je keuze tussen een betaling via iDEAL of om achteraf te betalen. 

  • Met iDEAL betaal je direct. Lukt de iDEAL betaling niet, dan ontvang je een mail met een linkje waarmee je opnieuw kunt betalen.  
  • Kies je de optie om achteraf te betalen, dan krijg je een betaallink deze link kun je ook aan iemand anders doorsturen. Na betaling is je aanmelding definitief (wordt er binnen 3 dagen niet voor je betaald, dan vervalt je reservering). 

Annuleringsvoorwaarden

Jammer als je toch niet kunt komen, maar je kunt annuleren. Bij een annulering worden de volgende kosten in rekening gebracht: 

  • bij annulering tot 56 dagen voor de dag van vertrek € 10,-. 
  • bij annulering vanaf de 56e dag (incl.) tot de 28e dag voor aanvang van de activiteit: 25% van de prijs 
  • bij annulering vanaf de 28e dag (incl.) tot de 14e dag voor aanvang van de activiteit: 50% van de prijs 
  • bij annulering vanaf de 14e dag (incl.) tot de dag voor aanvang van de activiteit: 75% van de prijs 
  • bij annulering op de dag van aanvang of later: de volle prijs 

Mail je annulering uiterlijk donderdag 21 december a.s. voor 16.00 uur naar info@hgjb.nl. Na deze tijd kun je bellen naar het noodnummer of mailen naar het mailadres wat vermeld staat in de mail met alle praktische informatie.  

 

Ik heb het verkeerde ticket geboekt of ik wil mijn ticket omboeken, wat nu?

Helaas is het niet mogelijk je ticket om te boeken.

 

Kan ik ook naar de HGJB-Kerstconferentie komen zonder voorafgaand een ticket te hebben geboekt en ter plaatse een ticket boeken en betalen?

Het is niet mogelijk om naar de Kerstconferentie te komen zonder ticket. Je moet van tevoren (uiterlijk vrijdag 8 december 2023 en zolang er plaats is) een ticket hebben geboekt. De aanmeldingen voor de daggasten blijven open zolang er plek is. Houd onze socials in de gaten voor actuele wijzigingen.  

 

Ik wil zo graag naar de HGJB-Kerstconferentie, maar ik of mijn ouders kunnen het niet betalen.

Soms horen wij dat de ticketprijs te hoog is voor jou of je ouder(s)/verzorger(s). We zijn daarom erg blij dat het ‘Blik op Stuk’-fonds bereid is zulke deelnemers financieel bij te staan (met een max. van 25%). Via info@hgjb.nl kun je een aanvraagformulier hiervoor aanvragen.

 

 

Wil jij van betekenis zijn op de HGJB-Kerstconferentie?

Word vrijwilliger of groepsleider!

Hoe word ik vrijwilliger bij de HGJB-Kerstconferentie?

Tof dat je mee wilt helpen bij de HGJB-Kerstconferentie! Laat je gegevens achter op dit formulier, als er een vacature is, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Elke ‘Kerstconferentie-vrijwilliger’ dient een Verklaring Omtrent Gedrag aan ons te overleggen (vragen wij voor je aan en is gratis) en de HGJB-Gedragsregels te ondertekenen en na te leven. 

 

Ik wil groepsleider zijn, wat moet ik dan doen?

Als je tenminste 20 jaar bent en in elk geval 1x op de HGJB-Kerstconferentie bent geweest of enige ervaring hebt in het leiden van een groepje jongeren, dan kan dat! Tijdens het boeken van je ticket kun je je aanmelden als groepsleider (vinkje zetten). Wij nemen vervolgens contact met je op. Heb je je al aangemeld, maar nog niet als groepsleider? En wil je toch groepsleider worden? Stuur dan een mailtje naar Rianne.

 

Tijdens de Kerstconferentie leid je als groepsleider de gesprekken in een klein groepje. Met deze mede-deelnemers ga je in gesprek over de samenkomsten, het geloof en allerlei andere thema’s. Natuurlijk helpen wij jou daarbij d.m.v. een goede instructie, mooie werkvormen en het groepsleidersboekje.


Elke ‘Kerstconferentie Groepsleider’ vragen wij de HGJB-Gedragsregels te ondertekenen en na te leven. 
 

 

Heb je nog een vraag?

Zijn niet al je vragen over de HGJB-Kerstconferentie beantwoord of wil je nog meer weten? Neem dan contact op met ons supportteam.

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2023 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy