Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

De afgelopen tijd is hard gewerkt om onze nieuwe online omgeving ‘live’ te laten gaan. De nieuwe site is gebruiksvriendelijker en helpt bezoekers snel om iets te vinden. Naast een nieuw stuk techniek, hebben we ook geprobeerd om opmerkingen en tips uit het land mee te nemen (waarvoor dank!), die ons in de afgelopen jaren bereikten.

 

Overzicht
We bieden alle activiteiten, producten en diensten volgens een mooi, nieuw en overzichtelijk stramien aan. Dit creëert eenheid, een rustig beeld en maakt in één oogopslag duidelijk wát iets is, wannéér het plaatsheeft en wat een item of activiteit (eventueel) kost. Ook is de aanmeldprocedure voor activiteiten een stuk soepeler en eenvoudiger gemaakt. 

 

Inloggen

Het inloggen op de vorige site bleek steeds een lastige drempel. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze drempel weg te halen. Op deze site is inloggen niet meer nodig. Op dit moment zijn daarom de downloads vrij toegankelijk voor abonnees. Binnenkort worden deze achter een wachtwoord geplaatst. 

 

Mening
De nieuwe website is – denken wij – een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site geworden! Wij hopen hiermee onze service aan gemeenten in het land naar een nieuw niveau te tillen. We zijn natuurlijk benieuwd of jij die mening deelt? Graag horen we je complimenten, tips of aanbevelingen via de site. Dankjewel als je hiervoor even de moeite wilt nemen. Dit helpt ons om onze service nóg beter te maken.

 

Downloads bij methoden  tijdelijk vrij beschikbaar
De downloads zijn i.v.m. de nieuwe website tijdelijk vrij toegankelijk doordat de inlogmogelijkheid vervallen is. Binnenkort zijn de downloads weer alleen voor abonnees te downloaden. Via onderstaande links komt u direct bij de downloads.

 

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

 

info@hgjb.nl

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2019 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy