Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Kerstconferentie

De HGJB-Kerstconferentie is een conferentie voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar die op zoek zijn naar verdieping in hun persoonlijke geloof en samen met andere jongeren een geweldige tijd willen beleven! 

Voor wie?

Jongeren van 17 – 25 jaar

Wanneer?

28-31 december 2021

Wat kost het?

Vanaf € 10,-
Overnachten vanaf € 135,-

Op de HGJB-Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomst bidden we en lezen we uit de Bijbel. Op deze manier zoeken we samen naar wat onze God tot ons te zeggen heeft. We geloven namelijk dat de verhalen die in de Bijbel staan, nog steeds ontzettend relevant voor ons leven zijn.

 

Thema: Meet Me

Als er iets is waar we met elkaar naar verlangen, dan is het wel ontmoeting met elkaar. Écht ontmoeten, ontspannen en zonder afstand. Juist in deze tijd ontdekken we waarom ontmoeting zo belangrijk is. 
 
In de samenkomsten en groepsgesprekken gaat het over de ontmoetingen die Jezus had. Vanuit de evangeliën leren we dat een ontmoeting met Jezus mensen in beweging zet, dat Hij genezing en herstel brengt en dat harten veranderen door Zijn boodschap van genade en waarheid.  

Goed om te weten

  • Na elke samenkomst napraten in een groepje van +/- acht personen
  • Veel praktische workshops
  • College Tours met boeiende gasten
  • Verschillende sportactiviteiten

KC – FAQ

Wil je nog iets meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Klik dan op de knop en bekijk alle veel gestelde vragen.

Waar is de KC dit jaar?

Dit jaar is de HGJB-Kerstconferentie bij ‘De Kroeze Danne’ in Ambt Delden. Het hele adres vind je hier.

Welke tickets zijn er?

We hebben maar liefst 8 opties, variërend van € 10,00 tot € 175,00 euro per persoon. Check ze hier allemaal!  

Ik wil graag samen met mijn vrienden in een chalet, meerpersoonskamer of slaapzaal, hoe regelen we dit?

Dit jaar kun je samen met vrienden direct een chalet, meerpersoonskamer of slaapzaal boeken (er is geen huisjesindeling meer). Belangrijk is wel dat jullie als vriendengroep één persoon kiezen die boekt en iedereen daarbij uitnodigt (dat kan in het aanmeldformulier, de uitgenodigde vrienden moeten hun reservering binnen drie dagen bevestigen, anders vervalt hun reservering). Alleen dan zitten jullie in hetzelfde chalet, kamer of slaapzaal.

Let op: dit jaar hebben we minder slaapplaatsen, dus wees er snel bij.

 

Dames en heren slapen gescheiden; kies dus een dames- of herenchalet, -kamer of -slaapzaal. Is er alleen nog een chalet, kamer of slaapzaal over van het andere geslacht en kun je hierdoor niet boeken, neem dan contact met ons op.

Na reservering kunnen er géén wijzigingen meer worden doorgevoerd in de chalet-, kamer- of zaalindeling.

Hoeveel deelnemers kunnen er in een chalet, meerpersoonskamer of slaapzaal?

Dat varieert van 4 tot 12 personen. Tijdens je aanmelding kun je zien welke chalets, meerpersoonskamers en slaapzalen er beschikbaar zijn inclusief het aantal beschikbare plaatsen. In tegenstelling tot voorgaande jaren mag je met meer dan 4 vrienden in een chalet, kamer of zaal. Vol = vol.

 

Meld je je bijvoorbeeld samen aan (jij en een vriend – met z’n tweetjes) voor een 4-persoons chalet, een 6-persoons kamer of een 12-persoons slaapzaal, dan blijven de nog beschikbare plaatsen over voor andere deelnemers (in dat geval deel je dus een chalet, kamer of zaal met andere deelnemers).

Kan ik nog annuleren?

Als je een ticket voor de Kerstconferentie koopt dan kun je ervoor kiezen een annuleringsverzekering af te sluiten. Je kunt dan te allen tijde annuleren. Mail of bel je annulering uiterlijk vrijdag 24 december a.s. voor 13.00 uur naar info@hgjb.nl of 030-2285402. Na deze tijd kun je bellen naar het noodnummer of mailen naar het mailadres wat vermeld staat in de mail met alle praktische informatie.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig om naar de HGJB-Kerstconferentie te mogen komen?

Ja, bij aankomst op de HGJB-Kerstconferentie vragen we je om een coronatoegangsbewijs te laten zien. We volgen hierin de lijn van de Rijksoverheid. We vinden het belangrijk om de KC veilig en verantwoord plaats te laten vinden. Op de Kerstconferentie komen we met veel jongeren uit het hele land bij elkaar, daarom vragen we om een coronatoegangsbewijs.

 

Naast een toegangsbewijs, vragen je we om vooraf een gezondheidscheck in te vullen. Wil je weten wat deze inhoud, check dan de website van het RIVM.

 

Is je coronatoegangsbewijs geldig, dan ontvang je van ons een polsbandje. Blijf je op het terrein, dan hoef je niet nogmaals je coronabewijs te laten zien. Verlaat je het terrein, omdat je niet blijft slapen, dan vragen we je de volgende dag om een zelftest te doen. Het verlaten van de KC-bubbel brengt namelijk risico’s met zich mee.

 

Doe de quarantainecheck als je twijfelt of je in quarantaine moet, of dat je je moet laten testen. Ook als je gevaccineerd of hersteld bent. 

 

Natuurlijk kan het zijn dat de coronamaatregelen in de komende maanden veranderen. We houden de Rijksoverheid en het RIVM in de gaten en informeren de deelnemers bij wijzigingen.

De Kerstconferentie is echt een hoogtepunt voor mij. Geweldig om met zoveel jongeren God te ontmoeten. En ook ontzettend veel lol te hebben! Ik ben er sowieso weer bij!
Daniel (22 jaar)

KC 2021!

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2021 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy