fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Kerstconferentie

De HGJB-Kerstconferentie is een conferentie voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar die op zoek zijn naar verdieping in hun persoonlijke geloof en samen met andere jongeren een geweldige tijd willen beleven! 

Voor wie?

Jongeren van 17-25 jaar

Wanneer en waar?

28-30 december 2023
De Kroeze Danne – Ambt Delden

Wat kost het?

Vanaf € 32,50 | Overnachten vanaf € 150,- 

Op de HGJB-Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomst bidden we en lezen we uit de Bijbel. Op deze manier zoeken we samen naar wat onze God tot ons te zeggen heeft. We geloven namelijk dat de verhalen die in de Bijbel staan, nog steeds ontzettend relevant voor ons leven zijn. 

 

Toekomst voor vandaag

Dat we in onzekere tijden leven, dat is een understatement. De voorbeelden op het wereldtoneel spreken voor zich, maar ook voor veel jongeren is hun eigen toekomst onzeker. De een leeft dan maar bij de dag, de ander zet zich juist heel erg in om er wat van te maken. De vraag hierin is, waar je je houvast in vindt. Wat is nog wel zeker en waar kan je je aan optrekken? Als er één boek is wat hier duiding aan geeft, dan is het wel Openbaring. Een boek vol bemoediging, scherpe tegenstellingen en een duidelijke oproep om christen te zijn in een seculiere wereld. Dat is waar de HGJB-Kerstconferentie dit jaar over gaat, over een Toekomst voor vandaag. 


Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

Goed om te weten

  • Na elke samenkomst samen napraten aan de hand van werkvormen
  • Inspirerende sprekers, boeiende workshops en prikkelende lezingen.
  • Ontmoet andere jongeren.
  • Geniet van een gezellig avondprogramma. 
De Kerstconferentie is echt een hoogtepunt voor mij. Geweldig om met zoveel jongeren God te ontmoeten. En ook ontzettend veel lol te hebben! Ik ben er sowieso weer bij!
Daniel (22 jaar)

KC – FAQ

Wil je nog iets meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Klik dan op de knop en bekijk alle veel gestelde vragen.

Waar is de KC dit jaar?

Dit jaar is de HGJB-Kerstconferentie bij ‘De Kroeze Danne’ in Ambt Delden. Het hele adres vind je hier.

Welke tickets zijn er?

We hebben maar liefst zes opties, variërend van € 32,50 tot € 200,- per persoon. Check ze hier allemaal!  

Ik wil graag samen met mijn vrienden in een chalet of kamer, hoe regelen we dit?

Als je je gaat aanmelden, kun je bij stap 2 aangeven met welke vrienden je graag in een chalet/kamer wilt. Dit kan tot en met 1 december.  Boek je na deze tijd, dan doen we ons best maar kunnen we geen garantie geven dat het lukt. Per chalet/kamer delen we maximaal vier vrienden in, een grotere vriendengroep wordt dus opgesplitst. Het mooiste is als jullie zelf deze groepjes van vier al samenstellen, anders doen wij dit voor jullie. In een chalet/kamer slapen of alleen jongens of alleen meiden. 

Hoeveel deelnemers kunnen er in een chalet of kamer?

Dat varieert van 2 tot 12 personen. Tijdens je aanmelding kun je zien welke chalets, twee- en meerpersoonskamers er beschikbaar zijn inclusief het aantal beschikbare plaatsen. Vol = vol.

Kan ik nog annuleren?

Jammer als je toch niet kunt komen, maar je kunt annuleren. Check hier welke voorwaarden er gelden.
Mail je annulering uiterlijk donderdag 21 december a.s. voor 16.00 uur naar info@hgjb.nl. Na deze tijd kun je bellen naar het noodnummer of mailen naar het mailadres wat vermeld staat in de mail met alle praktische informatie.  

KC 2023!

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2023 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy