fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Kerstconferentie

De HGJB-Kerstconferentie is een conferentie voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar die op zoek zijn naar verdieping in hun persoonlijke geloof en samen met andere jongeren een geweldige tijd willen beleven! 

Voor wie?

Jongeren van 17-25 jaar

Wanneer en waar?

28-30 december 2022 | Ambt Delden

Wat kost het?

Vanaf € 65,- | Overnachten vanaf € 125,- | Vroegboekkorting t/m 13 oktober!

Op de HGJB-Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomst bidden we en lezen we uit de Bijbel. Op deze manier zoeken we samen naar wat onze God tot ons te zeggen heeft. We geloven namelijk dat de verhalen die in de Bijbel staan, nog steeds ontzettend relevant voor ons leven zijn.

 

Thema: leef in vrijheid!

Het thema van KC is ‘Leef in vrijheid!’ We willen allemaal in vrijheid leven, maar lukt dat wel? Op de HGJB-Kerstconferentie staan we stil bij wat echte vrijheid is en hoe je daaruit kan leven.


Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

Goed om te weten

  • Na elke samenkomst samen napraten aan de hand van werkvormen
  • College Tour met boeiende gasten, o.a. Eline Hoogenboom.
  • Interessante workshops
  • Diverse artiesten
  • Alle maaltijden zijn inclusief

KC – FAQ

Wil je nog iets meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Klik dan op de knop en bekijk alle veel gestelde vragen.

Waar is de KC dit jaar?

Dit jaar is de HGJB-Kerstconferentie bij ‘De Kroeze Danne’ in Ambt Delden. Het hele adres vind je hier.

Welke tickets zijn er?

We hebben maar liefst 6 opties, variërend van € 65,00 tot € 200,00 (of € 185,00 met vroegboekkorting!) per persoon. Check ze hier allemaal!  

Ik wil graag samen met mijn vrienden in een chalet of kamer, hoe regelen we dit?

Dit jaar kun je samen met vrienden direct een chalet, twee- of meerpersoonskamer boeken (er is dit jaar geen huisjesindeling). Belangrijk is wel dat jullie als vriendengroep één persoon kiezen die boekt en iedereen daarbij uitnodigt (dat kan in het aanmeldformulier, de uitgenodigde vrienden moeten hun reservering binnen drie dagen bevestigen, anders vervalt hun reservering). Alleen dan zitten jullie in hetzelfde chalet of kamer.

Let op: dit jaar hebben we minder slaapplaatsen, dus wees er snel bij.

 

Dames en heren slapen gescheiden; kies dus een dames- of herenchalet of -kamer. Is er alleen nog een chalet of kamer over van het andere geslacht en kun je hierdoor niet boeken, neem dan contact met ons op.

Na reservering kunnen er géén wijzigingen meer worden doorgevoerd in de chalet- of kamerindeling.

Hoeveel deelnemers kunnen er in een chalet of kamer?

Dat varieert van 2 tot 12 personen. Tijdens je aanmelding kun je zien welke chalets, twee- en meerpersoonskamers er beschikbaar zijn inclusief het aantal beschikbare plaatsen. In tegenstelling tot voorgaande jaren mag je met meer dan 4 vrienden in een chalet of kamer. Vol = vol.

 

Meld je je bijvoorbeeld samen aan (jij en een vriend – met z’n tweetjes) voor een 4-persoons chalet, een 6-persoons kamer of een 12-persoons kamer, dan blijven de nog beschikbare plaatsen over voor andere deelnemers (in dat geval deel je dus een chalet of kamer met andere deelnemers).

Kan ik nog annuleren?

Als je een ticket voor de Kerstconferentie koopt dan kun je ervoor kiezen een annuleringsverzekering (voor € 10,-) af te sluiten. Je kunt dan te allen tijde annuleren zonder kosten. Mail of bel je annulering uiterlijk vrijdag 23 december a.s. voor 13.00 uur naar info@hgjb.nl of 030-2285402. Na deze tijd kun je bellen naar het noodnummer of mailen naar het mailadres wat vermeld staat in de mail met alle praktische informatie. Als je annuleert, dan krijg je je ticketkosten terug.

De Kerstconferentie is echt een hoogtepunt voor mij. Geweldig om met zoveel jongeren God te ontmoeten. En ook ontzettend veel lol te hebben! Ik ben er sowieso weer bij!
Daniel (22 jaar)

KC 2022!

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur  

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2022 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy