Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Kerstconferentie

De HGJB-Kerstconferentie is een conferentie voor jongeren tussen de 17 en 26 jaar die op zoek zijn naar verdieping in hun persoonlijke geloof en samen met 1.000 andere jongeren een geweldige tijd willen beleven! 

Voor wie?

Jongeren van 17 – 26 jaar

Wanneer?

27 – 30 december 2019

Wat kost het?

Hele conferentie € 195 (incl. annulering, linnengoed en vervoer station) l Daggast € 50 l Vriendenbonus

Tijdens de Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomst zingen we met elkaar, bidden we en lezen we uit de Bijbel. Op deze manier zoeken we samen naar wat onze God tot ons te zeggen heeft. We geloven namelijk dat de verhalen die in de Bijbel staan, nog steeds ontzettend relevant voor ons leven zijn.

  

Hoe zit het met de prijs?

Bij de ‘normale’ ticketprijs krijg je naast een kaartje voor de Kerstconferentie ook een annuleringsverzekering, linnengoed en vervoer van en naar station Assen. Handig, toch!

 

Wil je dit liever niet? Dat kan! Bij de betaling kun je aanvinken dat je dit niet wilt en dan gaat je ticketprijs met € 20,- omlaag.

 

Tenslotte is er ook een Vriendenbonus. Die heb je gehad als je eerder bij de KC bent geweest en kun je delen met je vrienden. Voor elke vriend die nog niet eerder op de KC is geweest die zich voor 15 november 2019 aanmeldt en hierbij jouw code gebruikt, krijg jij € 10,- in cash of in consumptiemunten terug bij aanvang van de KC. Zo kun jij een rondje geven of je ticketprijs verlagen. Je krijgt maximaal het bedrag van je ticketprijs terug.

 

Goed om te weten

  • Na elke samenkomst napraten in een groepje van +/- acht personen
  • Veel praktische workshops
  • College Tours met boeiende gasten
  • Verschillende sportactiviteiten
  • Je kunt een voorkeur aangeven voor je huisgenoten tot en met 4 december
  • 30 november: vrijwilligersdag voor groepsleiders en vrijwilligers.
  • Veelgestelde vragen
  • Check de Doen als Daniël challenge

Heb jij een Vriendenbonuscode gehad en ben je nog niet eerder op de KC geweest? Dan krijg je € 10,- terug tijdens het evenement als je deze invoert. Dat kun je doen bij stap 2 van je aanmelding (in het grote opmerkingenvak).

 

Kan ik opgeven met wie ik in een bungalow wil?

Als je je gaat aanmelden, kun je bij stap 2 in het grote vak voor opmerkingen aangeven met welke vrienden je graag in een bungalow wilt. Per bungalow delen we maximaal 4 vrienden in, een grotere vriendengroep wordt dus opgesplitst. Het mooiste is als jullie zelf deze groepjes van 4 samenstellen, anders doen wij dit voor jullie 🙂 In een bungalow slapen of alleen jongens of alleen meiden.

 

Heb je nog meer vragen? Kijk dan even op onze FAQ.

De Kerstconferentie is echt een hoogtepunt voor mij. Geweldig om met zoveel jongeren God te ontmoeten. En ook ontzettend veel lol te hebben! Ik ben er sowieso weer bij! Daniel (22 jaar)

Kerstconferentie

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

 

info@hgjb.nl

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2019 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy