fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Kerstconferentie

De HGJB-Kerstconferentie is een conferentie voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar die op zoek zijn naar verdieping in hun persoonlijke geloof en samen met andere jongeren een geweldige tijd willen beleven! 

Voor wie?

Jongeren van 17 – 25 jaar

Wanneer?

28-29 december 2021

Wat kost het?

Niets!

Op de HGJB-Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomst bidden we en lezen we uit de Bijbel. Op deze manier zoeken we samen naar wat onze God tot ons te zeggen heeft. We geloven namelijk dat de verhalen die in de Bijbel staan, nog steeds ontzettend relevant voor ons leven zijn.

 

Thema: Meet Me

Als er iets is waar we met elkaar naar verlangen, dan is het wel ontmoeting met elkaar. Juist in deze tijd ontdekken we waarom ontmoeting zo belangrijk is. 
 
In de samenkomsten en groepsgesprekken gaat het over de ontmoetingen die Jezus had. Vanuit de evangeliën leren we dat een ontmoeting met Jezus mensen in beweging zet, dat Hij genezing en herstel brengt en dat harten veranderen door Zijn boodschap van genade en waarheid.  
  

Speciale editie

Dit jaar ziet de HGJB-Kerstconferentie er iets anders uit. In plaats van honderden jongeren op een locatie, kun je nu thuis met vrienden de KC volgen. Normaal gesproken word je toegerust op de HGJB-Kerstconferentie en ga je thuis aan de slag. Nu gaan we het combineren. Je wordt thuis toegerust en kunt meteen aan de slag met uitdagingen om je geloof te delen! ‘Hoe dan? Durf ik dat wel? Is dat niet eng?’ Dat valt mee. Jij kunt op je eigen manier iets doen in je omgeving.  


Benieuwd hoe dit eruit gaat zien? Volg ons dan op
social media!

Goed om te weten

  • Na elke samenkomst napraten aan de hand van werkvormen
  • College Tour met boeiende gasten
  • Uitdagingen om je geloof uit te dragen
De Kerstconferentie is echt een hoogtepunt voor mij. Geweldig om met zoveel jongeren God te ontmoeten. En ook ontzettend veel lol te hebben! Ik ben er sowieso weer bij!
Daniel (22 jaar)

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2021 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy