Toerustingsavonden


Toerustingsavonden

Thema's toerustingsavonden 2018/2019

 

› Relatiegericht jeugdwerk - Jeugdwerk met impact op de levens van jongeren, dat is jeugdwerk waarin relaties belangrijker zijn dan programma's. 

› Doorleefd geloof - Je kunt alleen het vuur in een ander aanwakkeren als je zelf vol vuur bent. Over het belang van jeugdleiders die zelf door een onderwerp heen kruipen, alvorens ze er met de groep mee aan de slag gaan.
› Dienstbaar leiderschap - God roept je als leider om anderen te dienen. Een leider voor God is erop gericht om anderen tot ontwikkeling te brengen. Een dienstbaar leider zoekt het belang van de groep waaraan hij leiding moet geven. 
› Bijbellezen (Leer Me Lezen) - Hoe je actief en zelfstandig de Bijbel kunt lezen.

 

Praktische informatie

› De avond kan gehouden worden voor verschillende doelgroepen en ook voor combinaties van doelgroepen.
› Het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in de eigen gemeente.
› De kosten bedragen € 270,- (incl. materialen en reiskosten) voor leden en € 510,- + reiskosten à 29ct/km voor niet-leden.

____________________________________________________________________________________________________________________
Totstandkoming prijs: Leden: 6 uur x € 45 (kostprijs per uur) = € 270 + reiskosten (€ 0,29 p/km en voor niet-leden: 6 uur x € 85 (verkooptarief per uur) = € 510 + reiskosten (€ 0,29 p/km).


Aanvraag en contact

Voor aanvraag en/of meer informatie: info AT hgjb DOT nl of 030-2285402. Houd er rekening mee dat u minimaal 6 weken van te voren de aanvraag bij ons doet. 

Delen maar!