Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

VBW toerusting

Dé start voor je Vakantie Bijbel Werk commissie. Lancering nieuw thema. Inspiratie, tips, ideeën uitwisselen. Flinke korting op VBW-materialen.

Voor wie?

Teamleden van VBW-commissies 

Wanneer?

Voorjaar 2020 (data worden later bekendgemaakt)

Wat kost het?

Dag € 25,95 l avond € 19,95 

De VBW toerusting is het moment om de voorbereiding van het Vakantie Bijbel Werk in jouw gemeente goed te starten. We organiseren een toerustingsdag op zaterdag 9 februari in Barneveld. Daarnaast zijn er twee avonden. Op donderdagavond 31 januari in Rouveen en vrijdagavond 15 februari in Ridderkerk. Tijdens de avonden wordt alleen het ochtendprogramma aangeboden (een compacter programma dus, zonder workshops). 

 

Je krijgt antwoord op alle belangrijke vragen die rond het Vakantie Bijbel Werk naar boven komen. Zoals: hoe bereik ik alle kinderen effectief met het evangelie? Hoe ga ik om met specifieke vragen en behoeften van rand- of niet christelijke kinderen, of kinderen met een migrantenachtergrond? Wat doen jullie als gemeente om na de VBW bereikbaar en in beeld te blijven?    

 

Het thema is in de nieuwe editie ook weer sterk verwoord en uitgewerkt in de opzet van de Vakantie Bijbel Week. Maar blijft traditiegetrouw geheim tot het moment suprême… De komende periode zullen we wel wat subtiele hints weggeven over het thema. Wil je hiervan op de hoogte blijven? En ook zien wat andere gemeenten allemaal creatief bedenken in de uitvoering van hun VBW? Volg dan de speciale Facebookpagina Vakantie Bijbel Werk.

 

Wat uiteraard ook blijft, is het nieuwe themalied, de weettekst en de verkoop van VBW-materiaal. Deelnemers op de dag / avond krijgen flinke korting op de VBW-materialen en bij afname van meerdere exemplaren. Ook verstrekken we weer een gratis goodiebag met daarin o.a. het overige HGJB aanbod voor kinderen, tieners en jongeren.

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

 

 

Goed om te weten

  • Toerusting bij en korting op ons VBW-materiaal
  • Uiterlijk 1 feburari inschrijven voor workshops van zaterdag 9 februari
  • Lancering van het nieuwe thema, het themalied en de weettekst
  • Gratis goodiebag met leuke ideeën en aanbiedingen

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

 

info@hgjb.nl

 

NL35RABO0308316835 

RSIN 00.26.12.513

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2019 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy