Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

VBW-toerusting

VBW on Tour – Dé Vakantie Bijbel Werk-toerustingsavond voor jouw VBW-commissie. Lancering van het nieuwe thema. Inspiratie, tips en  ideeën uitwisselen. Flinke korting op VBW-materialen.

Voor wie?

Teamleden van VBW-commissies 

Wanneer?

27 januari | Kamerik

3 februari | Genemuiden

5 februari | Ridderkerk

9 februari | Vriezenveen

12 februari | Voorthuizen

De HGJB komt naar je toe! Met onze nieuwe ‘VBW on tour’ avonden willen we dichtbij de landelijke commissies komen. De VBW-toerusting is hét moment om de voorbereiding van het Vakantie Bijbel Werk in jouw gemeente goed te starten. Je krijgt antwoord op alle belangrijke vragen die rond het Vakantie Bijbel Werk naar boven komen, en ontdekt wat het nieuwe thema is!

 

Wij reiken goede werkvormen aan om praktisch en creatief met het thema aan de slag te gaan, op de avond zelf zijn de mappen te koop met flinke kortingKortom: we hopen je tijdens deze avond te bemoedigen en te inspireren om op een fijne manier het Vakantie Bijbel Werk te starten!

 

Dit jaar komen we naar meer plekken in het land, zodat we in kleinere groepen tips en inspiratie kunnen bieden. Dit jaar zal er geen workshop ronde zijn, maar is er op de avond zelf meer ruimte voor interactie. Denk hierbij aan een gezamenlijk spel, een quiz of een mooie werkvorm waar de deelnemers een blijvende herinnering aan zullen overhouden.

 

Uiteraard doen we er alles aan om de avonden veilig te laten verlopen, volgens de coronarichtlijnen. Het maximaal aantal personen per VBW-commissie is daarom ook twee personen voor één van de vijf toerustingsavonden. Kies een avond in jouw regio, zo beperken we met elkaar de reisbewegingen.

  

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

 

 

 

Goed om te weten

  • Toerusting bij en korting op ons VBW-materiaal
  • Volop inspiratie rondom het nieuwe thema.
  • Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook!

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

  

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen 


NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2020 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy