fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Nodig een spreker uit!

Nodig een spreker uit voor jouw tienerclub of jongerenbijeenkomst. We bieden actuele thema’s. De avond is interactief en onder leiding van één van onze jongerenwerkers.

Voor wie?

Voor jongeren, jeugdverenigingen of jeugdclubs

Wanneer en waar?

Op aanvraag

Wat kost het?

€ 160,- per avond (€ 95,- voor leden)
€ 245,- per jeugddienst (€ 145,- voor leden)
Excl. reiskosten.

Hieronder vind je de verschillende thema’s die we aanbieden.

 

Twijfel

Soms weet je het even niet meer. Je twijfelt over jezelf of over God. Is dat erg? Of mag dat er gewoon zijn? Op deze avond ontdekken we dat iedereen wel eens twijfelt en gaan we op zoek naar de beste manier om met deze twijfel om te gaan. Ook kijken we naar de achtergrond van de twijfel; Waar twijfel je aan en waar komt dat vandaan?

 

Bijbellezen

Als je een boek leest, begin je eigenlijk altijd bij het begin. Soms lees je eerst de achterkant maar daarna ga je toch gewoon het boek door. Is dat met de Bijbel ook zo? En als je niet bij het begin begint, waar start je dan? De Bijbel is niet zomaar een boek, maar Gods Woord. Dat vraagt ook om een andere manier van lezen. Gelukkig hoef je dat niet altijd alleen te doen, samen Bijbellezen helpt om het beter te begrijpen. Op deze avond worden handvatten gegeven om praktisch Bijbel te lezen, alleen en samen.

Goed om te weten

  • Programma: 20.00-22.00 uur
  • Locatie: in de eigen gemeente
  • Minimaal 6 weken van tevoren aanvragen

We willen dat elke gemeente gebruik kan maken van een HGJB-spreker. Daarom is de vergoeding voor de avond zo laag mogelijk gehouden. Maar de kosten voor de avond zijn veel hoger. Als het financieel mogelijk is voor jouw gemeente om een extra bijdrage te geven, dan waarderen we dat enorm!

Oké, hij/zij is dus homo…

De ontdekking dat je homo bent, is voor geen enkele jongere makkelijk. Hoe kunnen wij er dan voor hem of haar zijn? Oké, hij/zij is dus homo, maar is er in onze omgeving ruimte om erover te praten? En hoe zit het dan met wat de Bijbel over homoseksualiteit zegt? Hierover gaan we tijdens de avond met elkaar in gesprek.

 

Cis- of transgender?

Je komt het om je heen steeds meer tegen: jongeren die zich transgender of non-binair noemen. Misschien vind je het raar, maar het kan ook dat je er iets van herkent bij jezelf. Goed om het er met elkaar over te hebben: wat is handig om te weten en wat kun je erover zeggen vanuit de Bijbel? Een boeiende avond, inclusief een korte transgenderquiz.

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2023 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy