Steun de HGJB


Steun de HGJB

De HGJB wil jongeren toerusten om als christen voor Gods aangezicht te leven. Voor dit werk is de HGJB afhankelijk van bijdragen uit gemeenten en van donateurs, in financiële én in immateriële zin. Zo kunt u ons steunen:

 

 

Gebed 

We geloven dat God ons gebed zal beantwoorden met zijn zegen. Hij geeft nieuwe, verrassende mogelijkheden waar wij met vragen zitten.

 

 

Een gift overmaken of donateur worden 

U kunt uw gift overmaken op NL35RABO0308316835/ BIC: RABONL2U t.n.v. HGJB te Bilthoven. Om het werk van de HGJB ook op langere termijn mogelijk te maken wordt u donateur.

 

Giften t.b.v. ons diaconaal project mogen ook naar dit rekeningnummer worden overgemaakt o.v.v. de naam van het diaconaal project.

 


Collecteren

De HGJB is voor haar werk onder jongeren voor een groot deel afhankelijk van de opbrengsten uit collectes die in plaatselijke kerken en gemeenten worden gehouden voor het jeugdwerk.

 

 

Bent u ondernemer? Word lid van het Ondernemersnetwerk!

Heeft u een onderneming en draagt u de HGJB een warm hart toe? Wilt u zich met ons inzetten voor de toekomst van de kerk, dan is dit uw kans! Deelname aan het platform van de HGJB biedt u als ondernemer een unieke kans om bij te dragen aan de toerusting van jongeren om als christen voor Gods aangezicht te leven. Daarnaast is dit platform een mooie gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en andere inspirerende ondernemers te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

  

Organiseer een stroopwafelactie...

Wil je (met je gemeente of jeugdclub) in actie komen voor de HGJB? Heel graag! Dan is een stroopwafelactie wellicht een goed en pasklaar idee. De verkoop van kwaliteitsstroopwafels kan het hele jaar door op veel animo rekenen. Markus & Markus ondersteunt de stroopwafelacties graag door de stroopwafels aan te bieden tegen een scherpe inkoopprijs, waardoor een flink gedeelte van de opbrengst naar de HGJB kan gaan. Je kunt dit rechtstreeks met Markus & Markus regelen via https://stroopwafelsvanmarkus.nl/stroopwafelacties/. Of neem even contact met ons op via info AT hgjb DOT nl

 

 

 

Delen maar!