fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Ledenraad

De leden van de HGJB worden vertegenwoordigd door een ledenraad.

De HGJB is voor mij een plek om meer van God te leren en bezig te zijn met geloof. Ook ontmoet je christenen uit dezelfde levensfase. Je komt tot rust en hebt plezier bij de activiteiten. Verder heb je een toffe tijd met vrienden en andere jongeren. Inzet in het Koninkrijk van God.

Willemieke Dekker

De HGJB is voor mij een brug die de verbinding probeert te leggen tussen een Bijbelse boodschap en de jongeren in onze moderne tijd. Ik zie een organisatie die steeds weer opzoek is naar aansprekende vormen en moderne middelen om de oude boodschap te laten landen in jonge harten. Met als verlangen dat onze kinderen en jongeren op jonge leeftijd volgelingen van onze Here Jezus Christus mogen zijn. En mogen groeien in het lijken op Hem. 

Karel Post

De HGJB is voor mij niet weg te denken in de Christelijke opvoeding van de jeugd binnen en buiten de kerk. Ik ben erg dankbaar voor die club.

Janneke den Hertog

De HGJB is voor mij een belangrijke eigentijdse jeugdorganisatie die op een creatieve manier kinderen en jongeren bewust stimuleert om Jezus beter te
leren kennen. En dat ondersteunt met materialen en activiteiten die jongeren aanspreekt. Daarnaast een organisatie die zowel kerkenraden en ouders prikkelt om open te staan voor vragen en ontwikkelingen.

Kees Codée

De HGJB is voor mij een mooie organisatie binnen onze kerk die op allerlei manieren probeert mee te werken aan het winnen en vormen van kinderen en jongeren voor Gods Koninkrijk en hen daarbij ook helpen wil om Jezus te volgen. Ik vind het belangrijk dat zij dit wil doen bij een open Bijbel en in verbondenheid aan de gereformeerde belijdenis.”

Gerrit Lugthart

De HGJB is voor mij een organisatie die mij handreikingen doet om samen met (jonge) gemeenteleden te graven in Gods Woord. Ik ervaar in de gemeente steeds vaker dat jonge mensen verlangen naar ‘goede inhoud’, die hun (geloofs)leven richting geeft. De materialen van de HGJB helpen me om in die behoefte te voorzien. Het mooie van de HGJB vind ik dat het Woord van God centraal staat. Uiteindelijk moeten we het daarvan hebben. Maar de manier waarop we bij dat Woord komen kan heel verschillend zijn. Die verscheidenheid kom ik ook bij de HGJB tegen. Daardoor is er voor bijna elk gemeentelid wel een passende werkvorm/methode.

Jeffrey Bredenhoff

De HGJB is een plek waar ik me thuis voel. Heerlijk om met leeftijdsgenoten open over het geloof te praten. Het materiaal en de activiteiten zijn voor mij een waardevolle toevoeging aan het plaatselijke kerkenwerk.

Marlieke Borkent

De HGJB is voor mij een hele leuke organisatie die allemaal leuke activiteiten voor jongeren organiseert. Waar je helemeel jezelf kan zijn en waar je samen met de mensen om je heen kan praten over het geloof en over vragen waar je mee zit.

Thomas Gort

De HGJB is voor mij een plek waar ik als jonge gast God heb leren kennen en leren leven als christen. Dit alles met andere jongeren en altijd veel gezelligheid.

Ruben den Dekker

De HGJB is voor mij meer dan een organisatie, het is de plek waar ik nieuwe vrienden heb gemaakt en hele bijzondere momenten heb mogen beleven. Het is een organisatie die veel voor jongeren kan betekenen en ook veel voor mij heeft betekend. Het voelt vertrouwd.

Marit Kok

De HGJB is voor mij een organisatie die met de vele activiteiten jongeren bereikt en zo jongeren helpt met het opbouwen van hun eigen geloof. Niet alleen jongeren maar ook kerkelijke gemeentes helpt de HGJB op verschillende manieren.

Nienke de Groot

De HGJB is voor mij een organisatie die zich inzet voor jongeren in de kerk, jongeren die soms dreigen de kerk via de achterdeur te verlaten. Een organisatie die veel leuke activiteiten voor jongeren organiseert. Een organisatie die openstaat voor de vragen en twijfels van jongeren.

Jesse van Dam

De HGJB is voor mijeen organisatie die het jeugdwerk in de hervormde kerk op de kaart zet en aandacht besteedt aan de geloofsgroei van jongeren. Ik heb er zelf als tiener ontzettend van genoten (vakanties, tieneravonden, etc.) en daarom vind ik het extra leuk om nu een bijdrage terug te leveren.

Judith Bogaard

De HGJB is voor mij een organisatie met een groot hart voor de Bijbelse boodschap, kinderen en jongeren. Ook als jeugdwerker voel ik mij gesteund en gezien, door alles wat zij aanbieden in materialen en toerustingsavonden.

Mariëlla Solleveld

De HGJB is voor mij een organisatie die ons binnen de gemeente helpt om de jongeren te bereiken en daarnaast via de door de HGJB zelf georganiseerde activiteiten ook bijdraagt aan de geloofsvorming van jongeren. Als ik daarbij naar mijzelf kijk, hebben de 4 keer dat ik de Kerstconferentie bezocht als deelnemer veel betekend voor mijn geloofsleven.

Erik Vonk

De HGJB is voor mij de organisatie waar ik vrijwilligerswerk doe; maar ook de organisatie die jongeren uit de PKN voedt, bemoedigt en uitdaagt, om hun geloof te leven.

Casper den Besten

De HGJB is voor mij een plek waarbij jongeren elkaar kunnen ontmoeten, kunnen groeien in geloof. Het is een eer om daar een steentje aan bij te kunnen dragen.

Renske Egas

De HGJB is voor mij een organisatie die zich inzet voor kinderen, tieners en jongeren door het organiseren van activiteiten, waarbij verdieping in het geloof en ontmoeting met elkaar plaats kan vinden.

Maurits Methorst

“De HGJB is voor mij een organisatie die een hart heeft voor de jongeren. Die samen met de jongeren wil oplopen in hun levensfase.Zoals Jezus met de Emmaüsgangers opliep, in hun tijd en omstandigheden. Hun lerend en onderwijzend uit de wet en de profeten, zodat ze Jezus mochten zien.”

Martin Klop

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma, di en do: 9.00-16.00 uur

wo en vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2024 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy