fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Zomerfestival

Deze zomer worden de hallen van een oude manege omgebouwd om voor jullie een geweldig feest te bouwen! Het HGJB-Zomerfestival is dé plek om op een ontspannen manier elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan over God en samen een feestje te vieren. Een christelijk festival zoals je hem nog nooit hebt meegemaakt!

Voor wie?

Jongeren vanaf 17 jaar

Wanneer?

2 juli 2022 | vanaf 13.00 uur

Wat kost het?

€ 37,50

Helaas zijn er niet genoeg aanmeldingen voor het HGJB-Zomerfestival binnengekomen. Daardoor kan het evenement niet doorgaan. Dit is erg jammer!

Het HGJB-Zomerfestival is een dag vol mooie muziek, lekker eten en veel verschillende workshops. De hallen van een oude manege worden omgebouwd om dit festival tot een knaller te maken! Heb jij zin in een dag vol ontmoeting en wil je op een ontspannen manier in gesprek gaan over God? Kom dan samen met je vrienden naar dit nieuwe christelijke festival!

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

Goed om te weten

  • Nieuw evenement!
  • Met muziek van toffe artiesten, o.a. InSalvation, Damascus en Christian Verwoerd!
  • Keuze uit verschillende podia en workshops. 
  • Sfeervolle locatie in het midden van het land. 

FAQ

Wil je nog iets meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Klik dan op de knop en bekijk alle veel gestelde vragen.
Waar is het HGJB-Zomerfestival?

Camp Common Grounds 

Leusderweg 320 

3817 KJ Amersfoort


Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, maar ook met het OV is de locatie heel goed bereikbaar; ongeveer een kwartiertje met bus en benenwagen vanaf Station Amersfoort. 

Is er eten en drinken te koop of moet ik zelf eten en drinken meenemen?

Eten en drinken is te koop. Er kunnen muntjes gekocht worden die inwisselbaar zijn voor eten en drinken. Wat er aan eten en drinken is of komt laten we je nog weten. Zelf eten en drinken (behalve alcohol) meenemen mag ook.  

Wanneer krijg ik meer praktische informatie?

Ongeveer een week voor het HGJB-Zomerfestival krijg je van ons een mail met daarin alles wat je nog moet weten. Houd vooral ook onze site en social media in de gaten voor alle leuke nieuwtjes en updates!  

Ik wil annuleren, kan dat?

Annuleren kan altijd, maar we geven geen geld terug. Wel mag je iemand anders met jouw ticket blij maken. Geef naam, mailadres en 06-nummer van de persoon die in jouw plaats komt aan ons door via info@hgjb.nl, dan weten we wie er komt.

Kan ik ook naar het HGJB-Zomerfestival komen zonder voorafgaand een ticket te hebben geboekt en ter plaatse een ticket boeken en betalen?

Het is niet mogelijk om naar het festival te komen zonder ticket. Je moet van tevoren via onze site een ticket hebben geboekt. 

HGJB Zomerfestival!

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur  

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2022 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy