Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Op weg naar Pasen

Heb je zin in een mooi, inhoudelijk moment én wil je praktisch aan de slag om als gezin toe te leven naar Pasen? Dan is deze online workshop iets voor jou!

Voor wie?

Ouders

Wanneer en waar?

16 maart | Online | Let op: meld je minimaal een week van tevoren aan.

 

Wat kost het?

€ 12,50 (incl. inspirerend pakketje)

 

Tijdens deze workshop willen we jou als ouder enthousiast maken om iets mét en vóór je kind(eren) te doen op weg naar Pasen. We denken na waarom het goed is om samen met je kind toe te leven naar het Paasfeest. Samen laten we ons inspireren door de Bijbel en gaan aan de slag met creatieve vormen die je in je gezin kunt gebruiken. Je krijgt ook uitleg over de nieuw ontwikkelde materialen (uit het inspirerende pakketje). Er is volop ruimte om geïnspireerd te worden door andere ouders. Kortom een afwisselend uurtje, waarna je concreet aan de slag kunt in je eigen gezin.

 

De workshop wordt online gehouden op dinsdagavond 16 maart.

Goed om te weten

  • Inclusief inspirerend pakketje met materiaal om als gezin aan de slag te gaan.
  • Van 20:00 uur tot ongeveer 21:00 uur

Aan de slag met de gemeente 

 

Wil je met jullie hele gemeente aan de slag met dit thema? Op aanvraag verzorgen we deze workshop ook voor gemeenten. In deze variant is ruimte voor een extra verbindend element en ontmoeting in kleine groepjes. Deze workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

 

Ook bij deze gemeenteworkshop zijn voor ouders diverse nieuw ontwikkelde materialen beschikbaar. Deze worden in een totaalpakket naar de organisator in de gemeente verzonden. De prijs voor deze workshop is 175,- euro (inclusief materialen). De datum wordt in overleg met de gemeente bepaald.

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

  

 

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

  

info@hgjb.nl

  

Bekijk hier onze veelgestelde vragen 


NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2020 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy