VBW lancering


Toerusting, tips en ontmoeting

Toerusting, tips en ontmoeting

.

Kom naar de VBW-lancering 2019 en krijg antwoord op belangrijke vragen!

 

Wil je de Vakantie Bijbel Week ook dit jaar weer prachtig en krachtig neerzetten in jouw gemeente? Kom dan naar één van de instructiedagen of -avonden in januari en februari 2019. Wij inspireren alle vrijwilligers en reiken goede werkvormen aan om praktisch en creatief mee aan de slag te gaan. Van harte welkomLET OP: Inschrijven voor de workshops (op za. 9 februari) kan tot 1 februari 2019!

 

Waarom zou je onze lancering en instructie bezoeken? Omdat we je antwoord geven op alle belangrijke vragen die tijdens het Vakantie Bijbel Werk naar boven komen. Zoals: hoe bereik ik alle kinderen effectief met het evangelie? Hoe ga ik om met specifieke vragen en behoeften van rand- of niet christelijke kinderen? Of kinderen met een migrantenachtergrond? Wat doen jullie als gemeente om na de VBW lokaal 'bereikbaar' en in beeld te blijven? 

Geheim
Het thema is in de nieuwe editie ook weer sterk verwoord en uitgewerkt in de opzet van de Vakantie Bijbel Week. Maar blijft traditiegetrouw geheim tot het moment suprême… De komende periode zullen we wel wat subtiele hints weggeven over het thema. Wil je hiervan op de hoogte blijven? En ook zien wat andere gemeenten allemaal creatief bedenken in de uitvoering van hun VBW? Volg dan de speciale Facebookpagina Vakantie Bijbel Werk.

 

Wat kiest u?

De twee avonden die we vorig jaar nieuw lanceerden zijn goed bevallen en herhalen we op donderdagavond 31 januari in Rouveen en vrijdagavond 15 februari in Ridderkerk. Hierdoor kunnen mensen aanhaken die vanwege werk of andere zaken op zaterdag 9 februari in Barneveld verhinderd zijn. Op de avonden bieden we hetzelfde programma als op de zaterdagochtend. Alleen mis je dan de specifieke toerusting die op zaterdagmiddag gegeven zal worden. Bedenk dus even goed waar je voor wilt kiezen, en kom op zaterdag als je het complete programma wilt volgen.

 

Korting

Wat uiteraard ook blijft is het nieuwe themalied, de Weettekst en verkoop van VBW-materiaal. Deelnemers op de dag / avond krijgen korting op de VBW-materialen en bij afname van meerdere stuks. Ook verstrekken we weer een gratis goodiebag met daarin o.a. het overige HGJB aanbod voor kinderen, tieners en jongeren in uw gemeente.

 

VBW lancering 2019 bijwonen? MELD JE HIER AAN

 

 

 

Programma VBW-dag 2019 - zaterdag 9 februari in Barneveld   

 

 

 

 

Programma VBW-avonden 2019 - do. 31 jan. in Rouveen en vr. 15 feb. in Ridderkerk

 

 

 

 

 

Delen maar!