Veel gestelde vragen


Veel gestelde vragen

Kan een cursus worden georganiseerd in mijn eigen woonplaats?

Jazeker! Elke cursus of toerustingsavond kan in jouw gemeente gegeven worden. Neem contact met ons op, samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

 

Ik wil een cursus organiseren in mijn woonplaats. Wat is het minimum aantal deelnemers?

Een cursus gaat door bij 20 deelnemers. Vaak is het lastig om zoveel mensen bij elkaar te krijgen binnen één gemeente. We nodigen daarom altijd ook mensen uit omliggende plaatsen uit.

 

Ik heb een cursus georganiseerd in mijn woonplaats. Kan ik een lijst met deelnemers doormailen?

Nee, het is belangrijk dat alle cursisten zich persoonlijk aanmelden via het aanmeldingsformulier op de site.

 

Ik zie een interessante cursus op de site staan, maar er staan geen locaties en data bij.

Neem contact met ons op om te horen of de cursus op de planning staat. Zo niet, misschien is het mogelijk om de cursus bij jou in de buurt te organiseren.

 

Tot wanneer kan ik mij aanmelden voor een cursus?

Voor de organisatie is het handig als je je zo snel mogelijk aanmeldt voor een cursus. Aanmelden is mogelijk tot een week voor de start van de cursus.

 

Ik heb mij aangemeld voor een cursus, maar ik kan toch niet komen. Tot wanneer kan ik annuleren?

Tot 14 dagen voor de cursus kun je gratis annuleren. Dat moet je altijd schriftelijk (per e-mail) doorgeven. Bij annulering binnen 14 dagen voor de cursus is 50% van het cursusgeld verschuldigd. Na de start van de cursus ben je, bij annulering, het volledige bedrag verschuldigd.

 

Ik heb mij aangemeld voor een cursus. Behalve de bevestiging van mijn aanmelding heb ik nog niets ontvangen. Wanneer krijg ik meer informatie?

Minimaal een week voor aanvang van de cursus ontvang je meer info en eventuele opdrachten voor de cursus. Deze informatie wordt altijd via de mail verstuurd. Het is dus belangrijk dat we een recent e-mail adres van je hebben.

Delen maar!