Materialen


Materialen

 

Rond het lezen van de Bijbel zijn verschillende materialen beschikbaar, te bestellen via de webshop. Klik op de link voor meer informatie en bestellen van deze materialen.

  

Bijbelleesfolder 2016

 

Bijbelleesfolder 2017

  

Klinkers - samen luisteren naar de Bijbel

  • Doelgroep: kinderen bovenbouw

Een boekje voor kinderen om vragen te leren stellen aan een bijbelgedeelte. Vier weken lang kunnen kinderen (met hulp van ouders) nieuwe of opvallende dingen in een bijbelgedeelte ontdekken.

 

 

Kickers - met gevoel de Bijbel lezen

  • Doelgroep: tieners vanaf 12 jaar

Een boekje met dertig bijbelstudies over allerlei gevoelens die je kunt hebben. Tieners ontdekken zelf wat de Bijbel hen leert over (omgaan) met deze gevoelens.

Prijs: € 4,95

  

Prikkels - aangeraakt door de Woorden van God

  • Doelgroep: jongeren vanaf 16 jaar

Bijbellezen = praten met de Bijbel. Net zoals je in een goed gesprek vragen stelt aan elkaar, kun je ook vragen leren stellen aan een bijbelgedeelte. Prikkels helpt jongeren daarbij. Vier weken lang wordt er geoefend met SOLVAT. Prijs: € 4,95

  

Spitters - graven in de Bijbel

  • Doelgroep: jongeren vanaf 16 jaar

Bijbellezen gaat niet vanzelf. Maar als je leert ‘graven’ in een bijbelgedeelte, levert dat mooie ontdekkingen op. Aan de hand van gedeelten uit Genesis, Hosea, Handelingen en Jakobus ontdekken jongeren hoe spannend bijbellezen kan zijn. Prijs: € 4,95

 

 

Delen maar!