Advies


Samen kom je verder

Samen kom je verder

De HGJB heeft verschillende adviseurs ter beschikking om het jeugdwerk van uw gemeente te versterken. Hun kennis van hoe jongeren groeien naar en in geloof, hun visie op gemeente-opbouw, hun ervaring in al die honderden gemeenten die samen de vereniging HGJB vormen, hun professie om snel scherp te krijgen hoe de vork in de steel zit, hun vermogen om goede vragen te stellen, hun verlangen om uw gemeente verder te helpen. Het staat u allemaal ter beschikking.

 

Vraagje? Sparren?

Benieuwd of het idee dat bij je opborrelde hout snijdt? Twijfel je over jullie aanpak? Wil je meer weten over jeugdpastoraat? Je kunt hiervoor gewoon even bellen met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord. Net zo makkelijk. Bel 030-228 54 02 of mail uw naam en telefoonnummer naar info@hgjb.nl en u wordt teruggebeld.

 

Beleid ontwikkelen? Koers uitzetten?

Goed jeugdwerk kost tijd en aandacht om op te bouwen. Het is wijs om een periode aan één of slechts enkele punten te werken. Maar waar begin je? Wat is écht belangrijk in die veelheid aan werk? Bij de HGJB vindt je niet alleen veel visie, maar ook de begeleiding om tot een goede analyse van jullie jeugdwerk te komen én om praktisch jeugdbeleid te vormen. 

Onze online jeugdwerkscan, de APK voor jeugdwerk of de mogelijkheid voor integraal onderzoek en advies zijn enkele van onze diensten.

 

Pastorale zorg voor jongeren

Steeds meer gemeenten kloppen bij ons aan, omdat ze zoeken naar mogelijkheden om jongeren van hart tot hart te spreken. Omdat ze jongeren nabij willen zijn in de moeilijke tijden van het leven. Omdat ze om hen geven. Om verschillende redenen kan het nodig zijn om de pastorale zorg voor jongeren (opnieuw) te doordenken en vorm te geven. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

 

En nog meer

Bekijk de andere onderdelen in het menu rechts of surf naar de pagina's over Gezin, Catechese of Missionair om nog meer te ontdekken hoe de HGJB uw gemeente kan bijstaan met raad en daad.

 

Contact

U kunt contact met ons opnemen via tel. 030-228 54 02. Onze adviseurs zijn dikwijls beschikbaar of ze bellen u snel terug. Mailen kan ook: info AT hgjb DOT nl. Vermeld aub uw naam, contactgegevens en de gemeente van waaruit u contact zoekt.

 

Delen maar!