Kinderkamp Fun Factor


Vanaf€ 169,00

Speciaal voor jou hebben we weer een aantal super leuke bestemmingen bedacht! Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres om een geweldige week (zonder je ouders :-))  in de zomer te beleven: samen lachen, leuke en spannende dingen doen en met elkaar over de Bijbel praten! Lijkt het leuk om zo vanuit je accommodatie in het water te kunnen springen? Dan is onze vakantie Stad- en waterpret echt iets voor jou! Deze populaire bestemming is op 2 data te boeken: 04-08 of 11-08

Of wat dacht je van een heerlijke midweek in een tentje en je marshmallows in een kampvuurtje roosteren? Meld je dan aan voor deze vakantie.

 

De leiding zorgt voor een leuk programma, corvee hoort er natuurlijk ook bij en op zondag bezoek je een kerkdienst in de buurt. Vraag je ouders/verzorgers een fiets te regelen als ze je komen brengen, en echt waar, het wordt een hele leuke tijd!

 

We zijn heel benieuwd welke leuke bestemming jij uitkiest!

Als we je kunnen helpen bij het uitkiezen dan horen we dat graag van je. Stuur dan een mail naar vakanties@hgjb.nl of bel ons op 030-2285402.

 

 

Over deze vakantie...

Hou jij van Fun? Dan zit je goed bij deze vakantie!

 

Op een leuke kampeerboerderij in Ermelo kunnen we, met elkaar, veel lol maken!

Alleen al van het grasveld op onze locatie word je blij. Bedenk eens wat je daar allemaal zou kunnen doen! Buikglijden, een zeskamp of andere leuke spellen. Ook breng je vast wel een bezoekje aan bosbad Putten.

 

Zorg jij ervoor dat deze vakantie er één wordt om niet meer te vergeten? Meld je dan nu snel aan!

Vacantie locatie

Inbegrepen:

- overnachting in groepsaccommodatie

- alle maaltijden ter plaatse

- voorbereidingen voor de slotavond

- optreden op de slotavond

 

Niet inbegrepen:

- vervoer van/naar bestemming

- excursiegeld (max. € 15,00)

- verzekeringen

- fiets (voor vervoer ter plaatse)

15 aug t/m 18 aug
8-10 jaar
€ 169,00
Boek deze vakantie