Kinderkampen


Speciaal voor jou hebben we weer een aantal super leuke bestemmingen bedacht! Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres om een geweldige week (zonder je ouders :-))  in de zomer te beleven: samen lachen, leuke en spannende dingen doen en met elkaar over de Bijbel praten! Lijkt het leuk om zo vanuit je accommodatie in het water te kunnen springen? Dan is onze vakantie Stad- en waterpret echt iets voor jou! Deze populaire bestemming is op 2 data te boeken: 04-08 of 11-08

Of wat dacht je van een heerlijke midweek in een tentje en je marshmallows in een kampvuurtje roosteren? Meld je dan aan voor deze vakantie.

 

De leiding zorgt voor een leuk programma, corvee hoort er natuurlijk ook bij en op zondag bezoek je een kerkdienst in de buurt. Vraag je ouders/verzorgers een fiets te regelen als ze je komen brengen, en echt waar, het wordt een hele leuke tijd!

 

We zijn heel benieuwd welke leuke bestemming jij uitkiest!

Als we je kunnen helpen bij het uitkiezen dan horen we dat graag van je. Stuur dan een mail naar vakanties@hgjb.nl of bel ons op 030-2285402.

 

 

Terug naar de Vakantie-startpagina