Touren in Spanje


Vanaf

Ben je 18-26 jaar? Ga mee op jongerenvakantie en voel je vrij!

Onze christelijke jongerenvakanties zijn net ff anders dan onze kinderkampen en tienervakanties. Voordat jullie met elkaar op pad gaan, ontmoet je elkaar om samen een plan te maken hoe jullie vakantie eruit komt te zien. Je mag aan het programma deelnemen, maar daar ben je vrij in! Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om uit eten te gaan of zelf te koken. Heb jij zin om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te verdiepen, in gesprek te gaan over het geloof en van je vrijheid te genieten? 

 

Creëer samen met de HGJB dé perfecte mix voor een onvergetelijke vakantie! Wij helpen graag bij de organisatie.

 

HGJB-vakanties scoren een 8,7, maar je bent dus vrij om er samen een dikke 9 van te maken. Voor de zomer van 2018 hebben we weer een paar heel mooie reizen in ons aanbod. Wegens enorm succes vorig jaar: touren in Spanje met Volkswagen busjes, of een roadtrip in Noorwegen. Of wat dacht je van een vakantie naar IJsland, Italië of Oostenrijk? Volop keus en variatie!
 

Onze 18+ vakanties hadden op 1 maart voldoende animo, daarom garanderen we dat je reis doorgaat.

Er is bij verschillende reisen nog plek.Meld je dus snel aan! Als we je ergens mee kunnen helpen, mail ons dan (vakanties@hgjb.nl) of bel (030-2285402).

 

 

Over deze vakantie...

Gaat jouw hart ook sneller kloppen als je zo’n gaaf oud Volkswagen busje ziet rijden?

Oh daar zou ik best eens in willen rijden!

 

Grijp dan nu je kans, want tijdens deze 10-daagse reis zullen we een week met zo’n busje door Zuid Spanje touren. Tijdens de reis kom je langs vele mooie uitzichtpunten en zullen we een stuk langs de Spaanse kust touren. Daar kunnen we een boottrip maken en gaan we dolfijnen en walvissen spotten. Kans dat je dit met eigen ogen kunt zien, is 98%!! 

Na een week in deze busjes overnacht te hebben, sluiten we de reis af in een prachtig hotel in het centrum van Malaga. Hier zijn we nog 3 dagen en kunnen we nog de stad ontdekken.

 

Voor deze reis vliegen we eerst naar Spanje.

Voor deze reis is het belangrijk dat er voldoende deelnemers met een rijbewijs zijn en 21 jaar of ouder zijn!

https://timmerman.wixsite.com/hgjb-spanje

 


Vacantie locatie

Inbegrepen:

- rondreis per Volkswagen busje

- overnachting in het busje

- eigen reisleiding

 

Niet inbegrepen:

- vervoer van/naar luchthaven

- excursiegeld en maaltijden (Een richtlijn voor extra kosten is +/- € 200,00)

- verzekeringen

Je kunt deze vakantie (nog) niet boeken