Berghuttentocht Oostenrijk


Vanaf€ 599,00

Al heel veel leeftijdsgenoten hebben dit jaar voor een HGJB-vakantie gekozen! Word jij één van hen? We hebben een gevarieerd aanbod... wat dacht je van een bushcraft in Zweden of rondtrekken in een Volkswagenbusje langs de Spaanse kust? Of wil je wel naar Spanje maar niet rondtoeren... dat kan ook, kies dan voor Spaans Kamperen

 

Onze jongerenreizen staan voor: vrijheid, geloof, vrienden, gezelligheid.

Je kunt ervoor kiezen om uit eten te gaan of zelf eten klaar te maken. Je mag aan het programma deelnemen dat de reisleider (meestal) in overleg met jullie heeft bedacht, maar ook hier ben je vrij in!

 

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in voor één van de vakanties. Alle bestemmingen die nog te boeken zijn, hebben een gegarandeerd vertrek!

 

Als we je ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag van je. Je kunt ons bereiken via e-mail vakanties@hgjb.nl of telefoon 030-2285402

Over deze vakantie...

Bergliefhebbers opgelet! Dit jaar zit er weer een heuse berghuttentocht in het reisaanbod van de HGJB. Op 10 augustus vertrekken we met de trein richting St. Anton am Arlberg in Oostenrijk. Het plan is om vanuit dit mooie plaatsje de Verwall Runde te gaan lopen. Een 8-daagse wandeltocht waarbij we onderweg overnachten in berghutten. De eerste en de laatste nacht overnachten we in een jeugdherberg in het dal. Kortom: een fantastische tocht waarin afzien, de pracht van de natuur en goede gesprekken dé ingrediënten zijn. En... Dit is de enige HGJB-vakantie waarin je niet hoeft af te wassen :) Dat doet de huttenbaas!

 

N.B. De tochten die we hopen te gaan maken vragen om een goede conditie, een beetje durf en doorzettingsvermogen. We lopen gemiddeld 3-5 uur per dag.

 

 

 

Vacantie locatie

Inbegrepen:

- overnachting in berghutten

- ontbijt en avondeten (halfpension)

- vervoer per trein

- eigen reisleiding

 

Niet inbegrepen:

- vervoer van/naar opstapplaats

- lunches

- verzekeringen

- Voor deze vakantie is het  verplicht lid te zijn van de NKBV, als je nog geen lid bent,  dan moet je dat zelf regelen. (www.nkbv.nl)

10 aug t/m 19 aug
18+ jaar
€ 609,00
HGJB-Jong: € 599,00
Boek deze vakantie