Berghuttentocht Oostenrijk


Vanaf€ 599,00

Ga jij dit jaar (weer) mee met een 18+ vakantie? Deze vakanties brengen je op verschillende plekken. Denk aan Noorwegen, Frankrijk, Spanje, Italië,… Met een groep trek je erop uit, maar natuurlijk is er ook ruimte om je eigen plan te volgen en vrij te gaan en staan waar je wilt.

 

Wat kun je verwachten van deze vakanties?

  • Meestal verblijf je in een kamer, tent of chalet die je deelt met een reisgenoot.
  • Je kunt uit eten gaan of je eten zelf klaar maken.
  • Er gaan één of twee reisleiders vanuit de HGJB mee die een leuk programma aanbieden. Je bent vrij om hieraan deel te nemen. Je hebt natuurlijk wel gekozen voor een groepsreis, dus je deelname en gezelligheid wordt gewaardeerd.
  • Aan het einde van elke dag wordt tijd vrij gemaakt om met elkaar na te denken over God en de Bijbel. Verschillende onderwerpen komen voorbij en er wordt samen gezongen en gebeden.

 

Ben jij al enthousiast? Schrijf je dan nu in voor één van de vakanties. Alle bestemmingen die nog te boeken zijn, hebben een gegarandeerd vertrek!

 

Nog nooit mee geweest met een HGJB-Vakantie? Vraag dan nu de gids aan!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de e-mail vakanties@hgjb.nl of via de telefoon 030-2285402

Over deze vakantie...

Bergliefhebbers opgelet! Dit jaar zit er weer een heuse berghuttentocht in het reisaanbod van de HGJB. Op 10 augustus vertrekken we met een minibus richting St. Anton am Arlberg in Oostenrijk. Het plan is om vanuit dit mooie plaatsje de Verwall Runde te gaan lopen. Een 8-daagse wandeltocht waarbij we onderweg overnachten in berghutten. De eerste en de laatste nacht overnachten we in een jeugdherberg in het dal. Kortom: een fantastische tocht waarin afzien, de pracht van de natuur en goede gesprekken dé ingrediënten zijn. En... Dit is de enige HGJB-vakantie waarin je niet hoeft af te wassen :) Dat doet de huttenbaas!

 

N.B. De tochten die we hopen te gaan maken vragen om een goede conditie, een beetje durf en doorzettingsvermogen. We lopen gemiddeld 3-5 uur per dag.

 

 

 

Vacantie locatie

Inbegrepen:

- overnachting in berghutten

- ontbijt en avondeten (halfpension)

- vervoer per minibus

- eigen reisleiding

 

Niet inbegrepen:

- vervoer van/naar opstapplaats

- lunches

- verzekeringen

- Voor deze vakantie is het  verplicht lid te zijn van de NKBV, als je nog geen lid bent,  dan moet je dat zelf regelen. (www.nkbv.nl)

10 aug t/m 19 aug
18+ jaar
€ 609,00
HGJB-Jong: € 599,00
Boek deze vakantie