Frans Kamperen


Vanaf€ 439,00

Welkom op onze site!

Al veel leeftijdsgenoten hebben een vakantie uitgekozen! We zijn benieuwd welke jij gaat kiezen! Ga je voor de zon? Kies dan voor de zonvakantie naar Spanje! Of hou je van de bergen. Dan is onze vakantie in een chalet in de Franse Alpen echt iets voor jou!
Hoe gaaf zou het zijn als jij deze zomer nieuwe vrienden ontmoet, bezig bent met het geloof en heel veel plezier maakt. Dé perfecte mix voor een onvergetelijke vakantie! Behoor jij na de zomer ook tot de 95% die onze vakanties gaat aanbevelen bij anderen?

 

Succes met het kiezen van je HGJB-zomervakantie van dit jaar!

Als we je ergens mee kunnen helpen dan horen we dat graag van je. Je kunt ons mailen (vakanties@hgjb.nl) of bellen (030-2285402).

 

 

 

Over deze vakantie...

Waar kun je beter zijn deze zomer dan in Frankrijk?

Tussen Parijs en de Pyreneeën vind je de camping. Er valt echt van alles te beleven! Op de camping zelf is een zwembad, een groot beachvolleybalveld, tafeltennistafels en je kunt er ook nog een kano huren als je vanaf het water meer van de omgeving wilt zien!

Ook in de omgeving is genoeg te doen. Op nog geen 5 kilometer van de camping is een meertje, waar je een heerlijk verfrissende duik kunt nemen. Voor spanning en avontuur zit je hier ook goed! Op een half uurtje afstand vind je een adventure Parc waar je actief aan de slag kunt. Hou je meer van historie? Breng dan een bezoek aan de ruïnes van het oorlogsdorp Oradour-sur-Glane. Je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk chillen bij je tent.

Kun jij een reden bedenken waarom je je niet zou aanmelden voor deze relaxte vakantie?

Vacantie locatie

Inbegrepen:

- overnachtingen

- alle maaltijden ter plaatse

- vervoer per minibus

- gebruik minibus ter plaatse

 

Niet inbegrepen:

- vervoer van/naar opstapplaats

- excursiegeld (max. € 70,00)

- verzekeringen

 

31 jul t/m 9 aug
16-19 jaar
€ 449,00
HGJB-Jong: € 439,00
vol!