Tentenkamp Leusden


Vanaf

Zin in een onvergetelijke tienervakantie in Nederland?

Ben je 13-19 jaar? En heb je nog geen plannen voor de zomer? Kies voor een christelijke vakantie van de HGJB. Een vakantie waarin je nieuwe mensen ontmoet, lekker actief bezig bent, maar waar je ook volop tijd hebt om te chillen. Tijdens onze vakanties denken en praten we ook met elkaar over God. En dit allemaal in een ontspannen, gezellige sfeer in een kampeerboerderij, boomhut of tent. Ontdek gave plekken in Nederland of ga mee naar het buitenland (15-19 jaar).


"Je kunt er echt jezelf zijn en er gaan zoveel verschillende mensen mee dat je echt wel vrienden krijgt en het is gewoon echt bijzonder!" - Renske

 

Onze vakanties scoren een 8,7. Ook voor de zomer van 2018 hebben we weer ons best gedaan om super leuke vertrouwde en nieuwe bestemmingen voor je uit te zoeken. Ga jij (weer) met de HGJB op pad?

 

Heel veel plezier bij het uitzoeken van jouw onvergetelijke tienervakantie! Als we je ergens mee kunnen helpen, mail ons dan (vakanties@hgjb.nl) of bel 030-2285402.

 

 

Over deze vakantie...

Middenin het bos, op een veld voor jou en je reisgenoten, staat een tent op je te wachten.

Volop mogelijkheden om je te vermaken op het terrein: een zeephelling, een midgetgolfbaan of een bungyrunbaan... deze week kun je daar volop gebruik van maken.

Als het mooi weer is, kun je zo een duik nemen in het Henschotermeer. Of als het iets kouder is, ben je zo bij het zwembad

En weet je wat misschien nog wel het heerlijkst is: je hoeft zelf niet te koken, want dat wordt voor je gedaan.

Jij kunt dus volop van je vakantie genieten!

Vacantie locatie

Inbegrepen:

- overnachting in tentenkamp

- alle maaltijden ter plaatse

 

Niet inbegrepen:

- vervoer van/naar bestemming

- excursiegeld (max. € 30,00)

- verzekeringen

- fiets (voor vervoer ter plaatse)

Je kunt deze vakantie (nog) niet boeken