Bushcamps


Vanaf

Zin in een onvergetelijke tienervakantie in Nederland?

Ben je 13-19 jaar? En heb je nog geen plannen voor de zomer? Kies voor een christelijke vakantie van de HGJB. Een vakantie waarin je nieuwe mensen ontmoet, lekker actief bezig bent, maar waar je ook volop tijd hebt om te chillen. Tijdens onze vakanties denken en praten we ook met elkaar over God. En dit allemaal in een ontspannen, gezellige sfeer in een kampeerboerderij, boomhut of tent. Ontdek gave plekken in Nederland of ga mee naar het buitenland (15-19 jaar).


"Je kunt er echt jezelf zijn en er gaan zoveel verschillende mensen mee dat je echt wel vrienden krijgt en het is gewoon echt bijzonder!" - Renske

 

Onze vakanties scoren een 8,7. Ook voor de zomer van 2018 hebben we weer ons best gedaan om super leuke vertrouwde en nieuwe bestemmingen voor je uit te zoeken. Ga jij (weer) met de HGJB op pad?

 

Heel veel plezier bij het uitzoeken van jouw onvergetelijke tienervakantie! Als we je ergens mee kunnen helpen, mail ons dan (vakanties@hgjb.nl) of bel 030-2285402.

 

 

Over deze vakantie...

Je waant je ver van de bewoonde wereld. Lekker basic kamperen middenin de natuur.

 

Omringt door water en omsloten door het bos, ligt het veld waar jij je tentje op gaat zetten.
Als je tentje staat, kun je op ontdekkingstocht. Elke dag een nieuw avontuur in één van de gebieden in het bos. Klauteren en klimmen, op safari tussen de paarden… een kleine greep uit de mogelijkheden van het belevenissenbos. Samen met je nieuwe vrienden ga je een ongelooflijke tijd beleven!

Vacantie locatie

Inbegrepen:

- overnachting in tenten

- alle maaltijden ter plaatse

 

Niet inbegrepen:

- vervoer van/naar bestemming

- fiets (voor vervoer ter plaatse)

- excursiegeld (max. € 30,-)

- verzekeringen

Je kunt deze vakantie (nog) niet boeken