Björn van Veelen blogt


TOV-Tour van start!

Door: Björn van Veelen

  • 1 jan 2019
  • 74 x gelezen
Ha tieners, clubs & leidingevenden! Een nieuwe editie van de TOV-Tour staat op punt te vertrekken voor 6 geweldige avonden dwars door het land. Meld je snel aan! En lees verder...

De vaste bezoekers van onze TOV-avonden weten het: een TOV (Tieners Op Vrijdag) avond ga je niet snel vergeten. Het is een avond vol verschillende activiteiten; te gekke spellen, verrassingen, inhoudelijke overdenkingen, zingen, ontmoeten en lekker eten. Een indruk krijgen? Hier kun je alvast nog even de mooiste / meest inspirerende / mafste / actiefste en best wel indrukmakende foto's terugkijken van de afgelopen editie! Staan jullie er bij?


Popelen

De HGJB organiseert in maart en april weer zes geweldige TOV-avonden dwars door Nederland. Deze avonden zijn bedoeld voor tienergroepen en catechesegroepen. Honderden tieners en hun leidingevenden staan te popelen om ook dit jaar weer van de partij te zijn. Meld jouw tienergroep(en) en/of catechesegroep(en) nu aan! Klik hier voor meer info en aanmelden.

Björn van Veelen

Ik organiseer ondermeer de Kerstconferentie, Scholierenweekend en TOV-avonden bij de HGJB. Dat doe ik uiteraard niet alleen! Daarnaast geef ik les op een middelbare school.

Delen maar!