Elsbeth Brand blogt


HGJB volleybaltoernooi!

Door: Elsbeth Brand

  • 23 dec 2016
  • 2303 x gelezen
Ben je sportief? Kun je een beetje volleyballen? Zin in een gezellig volleybaltoernooi met jongeren uit heel Nederland? Drie keer ‘ja’ geantwoord? Dan is het tijd voor sportiviteit!

De afgelopen periode heeft de HGJB een eindejaarscampagne gevoerd. Er is gefietst, er zijn kerstkaarten verkocht en salades gemaakt. Daarnaast is er flink gesnackt  en zijn er andere lekkere versnaperingen verkocht. Alles om te kunnen blijven investeren in de kerk van morgen. Op 31 maart zullen we als afsluiting van onze campagne een fantastisch volleybaltoernooi organiseren! De eerste teams hebben zich inmiddels aangemeld, maar er kunnen er nog meer bij!

 

Zin om mee te doen met je JV, catechesegroep, Bijbelkring, huisgenoten, kerkelijke gemeente of vriendengroep? Vorm een team van minimaal 6 personen vanaf 16 jaar en schrijf je in via de actiesite! Wij hebben er zin in, jullie ook? 

 

Update januari 2017

We zijn blij verrast met de vele aanmeldingen! Opgeven is helaas niet meer mogelijk. Wel kun je een e-mail sturen voor een plek op de reservelijst.

Elsbeth Brand

Trainee bij de HGJB

Delen maar!