Björn van Veelen blogt


Ben je 17-? Kom naar Scholierenweekend!

Door: Björn van Veelen

  • 16 aug 2018
  • 519 x gelezen
Yes! Je kunt je NU nog aanmelden voor het Scholierenweekend van vr. 19 tot ma. 22 oktober 2018.

Natuurlijk wil jij daar bij zijn! Meld je daarom nu aan en zorg dat je een plaatsje bemachtigd voor één van de leukste weekenden van het jaar. Locatie de Wittenberg in Zeist is lekker centraal gelegen. De omgeving en het verblijf zijn prachtig. Trefwoorden bij elk Scholierweekend zijn: fun, faith & friends. We hopen daarom dat jij van de partij bent! Dus ben je tussen de 14-17 jaar? Kom alleen of met je vrienden naar het Scholierenweekend toe. Waarom? Wij organiseren voor jou een onvergetelijk weekend vol goede (en begrijpelijke) bijbelstudies, samen zingen, veel sport en spel, een gezellig avondprogramma en heel veel andere leeftijdsgenoten.

 

Drie

Waar gaan we het over hebben en wat gaan we doen? Het centrale thema deze editie is ‘De Drie-eenheid’. Voordat je denkt ‘Saaaaiii’ of ‘Ai! Lastig…' No worries. Wij geloven dat het goed is om met jullie te praten over de Drie-eenheid. En dan niet zo zeer over wat je misschien al weet over de Heere God, Jezus en de Heilige Geest. Maar juist over de onbekende(re) kanten van onze Schepper, Verlosser en Krachtbron.

 

Blij

We denken dat we jullie hiermee kunnen verrassen en verbazen. Evenals God zelf dat doet in zijn woord. Dit woord heeft kracht en helpt jou op alle belangrijke momenten in je leven. De blije, maar ook de verdrietige. Leer op SW ontdekken hoe de Heere de Drie-eenheid gebruikt. In de wereld én in jouw persoonlijk leven. Verbazingwekkend mooi!

 

Datum? Vrijdag 19 oktober 19.30 uur tot maandag 22 oktober 10.00 uur (zondagavond 21.30 uur vertrekken is ook mogelijk). 


Voor?
 Tieners van 14-17 jaar


Waar?
 De Wittenberg in Zeist


Kosten?
 Slechts €109,-

 

 

Er is echter één maar. We hebben beperkt plek op de Wittenberg en SW Herfst is een populair evenment. Dus vol = echt vol. Snel boeken dus! Via: www.hgjb.nl/sw

Björn van Veelen

Ik organiseer ondermeer de Kerstconferentie, Scholierenweekend en TOV-avonden bij de HGJB. Dat doe ik uiteraard niet alleen! Daarnaast geef ik les op een middelbare school.

Delen maar!