Actueel


Blijf op de hoogte van de HGJB

NU al je ticket voor de KERSTCONFERENTIE 2018 BESTELLEN?

Het kan! Afgelopen open editie was de HGJB Kerstconferentie uitverkocht.
Dus reserveer NU alvast je ticket en stel jouw plek veilig ;)

 

Wat is het?

De HGJB Kerstconferentie 2018 is een conferentie voor jongeren tussen de 17 en 26 jaar die op zoek zijn naar verdieping in hun persoonlijke geloof en samen met 1000 andere jongeren een geweldige tijd willen beleven! 

 

Samenkomsten

Tijdens de Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomst zingen we met elkaar, bidden we en lezen we uit de Bijbel. Op deze manier zoeken we samen naar wat onze God tot ons te zeggen heeft. We geloven namelijk dat de verhalen die in de Bijbel staan, nog steeds ontzettend relevant voor ons leven zijn. 

Na afloop van een samenkomst praat je met een groepje van ongeveer 8 personen en een groepsleider na over de samenkomst. Zo kun je al je vragen stellen én kun je samen ontdekken wat God tot jou te zeggen heeft!

 

Verdieping

Tijdens de Kerstconferentie kun je op meerdere momenten workshops of College Tours volgen. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven, maar je kunt er gewoon heen gaan wanneer jij wilt. We bieden veel verschillende workshops aan, die vaak erg praktisch toepasbaar zijn. Want dat willen we heel graag; dat jij er wat mee kunt in jou eigen leventje! Daarnaast hebben we ook College Tours. Tijdens dit programma zijn er verschillende gasten aanwezig die een leven hebben, wat ons kan inspireren of kennis hebben van een heel specifiek onderwerp. 

Bij een workshop is er wat meer ruimte voor interactie, dan bij College Tour. Maar wees niet bang, ook bij College Tour is er ruimte voor jouw vragen! 

 

Fun en vrienden

Op de Kerstconferentie is er veel ruimte voor verdieping, maar je hebt ook alle tijd om heerlijk te ontspannen! Zo zijn er namelijk verschillende concerten, kun je heerlijk chillen met je vrienden in het Grand Café en zijn er allerlei (sport)workshops te doen. 

 

Thema

Koning Jezus >>> kerk - vol - strijd - straks

 

Wanneer?

28 december - 31 december 2018

 

Bonus!

En... maak ook dit jaar weer gebruik van de Vriendenbonus! Tot €150,- terugverdienen. Da's fijn!

 

Hoe?

Bezoek onze speciale KC event-site en fix je ticket!


www.kerstconferentie.com
 

 

 

Delen maar!