Actueel


Blijf op de hoogte van de HGJB

Ik ga op reis met de HGJB en neem mee… #winactie

Heb jij al een HGJB-vakantie geboekt voor komende zomer, twijfel je nog welke bestemming het gaat worden of staat je koffer al gepakt? Wat kan in ieder geval niet ontbreken in jouw koffer deze zomer? Laat het zien via Facebook en doe mee met onze winactie! Ga jij ervandoor met de hoofdprijs: een selfiestick, € 80,- korting op een HGJB-vakantie naar keuze en als klap op de vuurpijl eeuwige roem?!

 

Hoe werkt het? Heel simpel: Maak een ludieke foto met een reisattribuut en plaats deze op Facebook met de tekst: Ik ga op reis met de HGJB en neem mee [vul in]. Verzamel zoveel mogelijk reacties van vrienden waarin zij een reisattribuut noemen of afbeelden en win de hoofdprijs of één van de andere prijzen! En tag natuurlijk je vrienden en daag ze uit om ook mee te doen aan de winactie!

 

In het kort het wedstrijdreglement:

  1. Maak een ludieke foto met een reisattribuut en plaats deze foto op Facebook met de tekst: Ik ga op reis met de HGJB en neem mee [vul in].
  2. Tag HGJB JONG
  3. Roep je vrienden op om een reactie te plaatsen op jouw originele bericht, waarin zij ook een reisattribuut noemen of afbeelden. (Let op! Als jouw foto afkomstig is van onze Facebookpagina, moet je het delen op je eigen tijdlijn. Reacties op de Facebookpagina van de HGJB tellen dus niet!)
  4. De persoon met de meeste reacties (op zijn/haar originele bericht) wint de hoofdprijs!
  5. De actie loopt een maand, wie op 31 maart de meeste reacties verzameld heeft, heeft gewonnen.

Prijzen

  • 1x Hoofdprijs: €80,- korting op een HGJB-vakantie naar keuze + een selfiestick + eeuwige roem.
  • 1x 2e prijs: €40,- korting op een HGJB-vakantie naar keuze + een selfiestick
  • 5x 3e prijs: €20,- korting op een HGJB-vakantie naar keuze + een selfiestick

Heb je al een vakantie geboekt? Geen probleem, want ook dan kun je meedoen! Als je wint, wordt de korting gewoon verrekend.

Delen maar!