Actueel


Blijf op de hoogte van de HGJB

‘Elke dag zwemmen en met het vlot in het water’

Nog een paar maanden en dan is het zover: zomervakantie! Voor de meeste kinderen kan deze niet lang genoeg duren, maar misschien dat anderen nog wel een extra idee kunnen gebruiken om de vakantie tot een groot feest te maken?! Overweeg voor uw kind eens een HGJB-kamp! Samen met leeftijdsgenoten beleeft uw kind een onvergetelijke vakantie.

 

Benieuwd naar de ervaringen van Bastiaan(12) die afgelopen zomer mee is geweest met de kindervakantie Stad en Waterpret? Hij vertelt erover in het blad Clik.

 

Bastiaan: ‘Ik vond het erg leuk dat je je geen moment hoefde te vervelen. Er was altijd wel iemand om mee te sporten. De sportactiviteiten en uitjes naar bijvoorbeeld Delft vond ik erg leuk. Ook vond ik het tof dat het kamphuis aan het water lag. Dus elke dag zwemmen en met het vlot in het water. En de bonte avond was super! Ook al heb je niemand om mee op HGJB-vakantie te gaan, dan zou ik het toch doen. Je maakt nieuwe vrienden en tijdens de vakantieweek heb je altijd wel weer andere kinderen om mee om te gaan. Ook de leiding is superleuk en aardig voor je. Met een groep doe je vaak weer leukere en gekkere dingen dan dat je bijvoorbeeld thuis zou doen. Volgend jaar ga ik weer mee met een HGJB-kamp!’

 

Ook al zin in zo’n fantastisch HGJB-kamp deze zomer? Bekijk onze kindervakanties. Lees hier de rest van het interview met Bastiaan.

Delen maar!