Actueel


Blijf op de hoogte van de HGJB

Deelnemers Kerstconferentie stromen binnen...

Over anderhalve maand is het zo ver. Dan reizen dik 1.000 jongeren weer af naar Vakantiepark Pagedal in Stadskanaal voor een bomvolle vette 43editie van de Kerstconferentie! Het aantal deelnemers stijgt gestaag, maar je kun er nog bij zijn ;)

 

College Tour

Wie zijn de meest inspirerende College Tour gasten en workshopleiders op de HGJB Kerstconferentie, 28-31 december 2018? Lees wat deze mensen drijft in hun leven. En waarom ze zich verbinden aan de KC: www.bit.ly/2Tcb0ez. Met dit jaar o.a. Reinier Sonneveld, Floris Den Oudsten, Rebekka Verheij, Gerrit Vreugdenhill, Luc Tanja, Evelien van Muijlwijk, Henk Binnendijk sr. en Laurina de Visse.

 

Vierluik
De HGJB Kerstconferentie zal zich dit jaar ontvouwen als een vierluik, waarin onze grote redder Jezus Christus centraal staat. We gaan ontdekken dat de Heere niet alleen een zeer machtig, buitengewoon interessant en bovenal intens inspirerend Persoon was. En veel meer dan dat! Lees de blog van Björn op onze homepage over de deelthema's.

 

Dus ben jij jij tussen 17 en 26 jaar? Wil je een geweldige ‘tussen-kerst-en-oudjaar-ervaring’ èn heldere antwoorden op jouw vragen over een leven met God? Kom naar de HGJB-Kerstconferentie (KC) en beleef vier onvergetelijke dagen met zo’n duizend leeftijdsgenoten. Zorg dat je er bij bent, alleen of met je vriend(in)en: 28 t/m 31 december, bungalowpark Pagedal in Stadskanaal.

 

Kaarten zijn nog steeds te koop, maar wees er snel bij: kerstconferentie.com/hele-conferentie.

Of boek als daggast voor slechts 39 euro: kerstconferentie.com/daggast

Meer info: www.kerstconferentie.com. Van harte welkom!

Delen maar!