Actueel


Blijf op de hoogte van de HGJB

Bijbelleesfolder: 'Met vertrouwen bijbellezen'

Onder de titel ‘Met vertrouwen bijbellezen’ is bij de HGJB is een nieuwe bijbelleesfolder verschenen. Deze kan gebruikt worden voor een bijbelleesweek in de gemeente. Hij sluit aan bij het HGJB-jaarthema Samen bij Eén.

 

De rode draad door de bijbelleesfolder wordt gevormd door kernwoorden uit Psalm 25. Deze kernwoorden zeggen iets over onze houding bij het bijbellezen. Want als het goed is, lezen we met verlangen, vertrouwen, verwachting, nederigheid, gehoorzaamheid en ontzag. Aan de hand van andere bijbelgedeelten worden deze kernwoorden uitgewerkt. De folder richt zich op gebruik door jongeren, maar ook door gezinnen met kinderen.

 

Gemeenteavond

Het verspreiden van de bijbelleesfolder kan gecombineerd worden met een gemeenteavond over hetzelfde thema, waarin Psalm 25 centraal staat (eventueel bij de afsluiting van het seizoen). Het programma daarvoor, met bijbehorende handout, kan op deze plek binnenkort gedownload worden. De avond is bedoeld voor zowel ouderen als jongeren.

 

Het onderwerp bijbellezen is het derde onderwerp binnen het jaarthema Samen bij Eén. Eerder zijn programma’s voor een gemeenteavond verschenen over Samen bidden en Samen zijn.

 

Prijzen

Stuur om de bijbelleesfolder te bestellen een mailtje naar info AT hgjb DOT nl. De bijbelleesfolder kost € 0,50 per stuk.

 

Delen maar!