VBW toerusting


21 feb. Reeuwijk Ichthuskerk

16-99

19,95

Introductie

Wilt u de VBW ook dit jaar in uw gemeente weer sterk neerzetten? Kom dan naar één van de instructiedagen of -avonden. Wij inspireren uw vrijwilligers en reiken goede werkvormen aan om praktisch en creatief mee aan de slag te gaan. Van harte welkom!

 

De Vakantie Bijbelweek slaat dit jaar een enigszins nieuwe weg in. Dat wil zeggen: we lanceren voor het eerst ook twee avonden. Hierdoor kunnen mensen aanhaken die vanwege werk of andere zaken op zaterdag verhinderd zijn. Een mooie toevoeging. Op de avonden bieden we hetzelfde programma als op de zaterdagochtend. Alleen mist u dan de specifieke toerusting die op zaterdagmiddag gegeven zal worden. Bedenk dus even goed waar u voor wilt kiezen, en kom op zaterdag als u het complete programma wilt volgen.

 

Het thema is ook dit jaar weer prachtig verwoord en uitgewerkt in de opzet van de Vakantie Bijbel Week. Maar blijft traditiegetrouw geheim tot het moment suprême… De komende periode zullen we wel wat subtiele hints weggeven over het thema. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? En ook zien wat andere gemeenten allemaal creatief bedenken in de uitvoering van hun VBW? Volg dan de speciale Facebookpagina.

 

Wat uiteraard blijft is het nieuwe themalied, de Weettekst en verkoop van VBW-materiaal. Ook verstrekken we weer een gratis goodiebag met daarin o.a. het overige HGJB aanbod voor kinderen, tieners en jongeren in uw gemeente. Deelnemers op de dag / avond krijgen korting op de VBW-materialen en bij afname van meerdere stuks.

 

Om aan te melden, klik op de knop 'aanmelden' in het rechtermenu.

Delen maar!