VBW Lancering 2019


Veelgestelde vragen

Moet ik de VBW lancering bijwonen om het Vakantie Bijbel Werk in onze eigen gemeente vorm te geven?

 

Nee, dit is uiteraard geen verplichting. Maar we horen breed terug uit het land dat deelnemende gemeenten en hun vrijwilligers het heel fijn vinden om zich te laten inspireren op de VBW-instructie. Omdat we je antwoord geven op alle belangrijke vragen die tijdens het Vakantie Bijbel Werk naar boven komen. Zoals: hoe bereik ik alle kinderen effectief met het evangelie? Hoe ga ik om met specifieke vragen en behoeften van rand- of niet christelijke kinderen? Of kinderen met een migrantenachtergrond? Wat doen jullie als gemeente om na de VBW lokaal 'bereikbaar' en in beeld te blijven?

Daarnaast is het heel stimulerend om bewust te kiezen voor een gezamelijk startmoment, aangezien de VBW jaarlijks impact heeft op circa 35.000 kinderen NL-breed. Dat is bijzonder om te beseffen en samen te vieren!

 

Wat is het verschil tussen de zaterdag of avond editie?

 

Op de avonden bieden we hetzelfde programma als op de zaterdagochtend. Alleen mis je dan de specifieke toerusting (waaronder de mooie workshops) die op zaterdagmiddag gegeven zal worden. Bedenk dus even goed waar je voor wilt kiezen, en kom op zaterdag als je het complete programma wilt volgen.

 

LET OP: Inschrijven voor de workshops (op za. 9 februari) kan tot 1 februari 2019!

Delen maar!