VBW Lancering 2019


31 jan. Rouveen Hervormd Diensgebouw

18+

19,95

9 feb. Barneveld Johannes Fontanus College

18+

25,95

15 feb. Ridderkerk Farelcollege

18+

19,95

Introductie

Kom naar de VBW-lancering en krijg antwoord op belangrijke vragen!

 

Wil je de Vakantie Bijbel Week ook dit jaar weer prachtig en krachtig neerzetten in jouw gemeente? Kom dan naar één van de instructiedagen of -avonden in januari en februari 2019. Wij inspireren alle vrijwilligers en reiken goede werkvormen aan om praktisch en creatief mee aan de slag te gaan. Van harte welkom!

 

Waarom zou je onze lancering en instructie bezoeken? Omdat we je antwoord geven op alle belangrijke vragen die tijdens het Vakantie Bijbel Werk naar boven komen. Zoals: hoe bereik ik alle kinderen effectief met het evangelie? Hoe ga ik om met specifieke vragen en behoeften van rand- of niet christelijke kinderen? Of kinderen met een migrantenachtergrond? Wat doen jullie als gemeente om na de VBW lokaal 'bereikbaar' en in beeld te blijven? 

Geheim
Het thema is in de nieuwe editie ook weer sterk verwoord en uitgewerkt in de opzet van de Vakantie Bijbel Week. Maar blijft traditiegetrouw geheim tot het moment suprême… De komende periode zullen we wel wat subtiele hints weggeven over het thema. Wil je hiervan op de hoogte blijven? En ook zien wat andere gemeenten allemaal creatief bedenken in de uitvoering van hun VBW? Volg dan de speciale Facebookpagina Vakantie Bijbel Werk.

 

Wat kiest u?

De twee avonden die we vorig jaar nieuw lanceerden zijn goed bevallen en herhalen we op donderdagavond 31 januari in Rouveen en vrijdagavond 15 februari in Ridderkerk. Hierdoor kunnen mensen aanhaken die vanwege werk of andere zaken op zaterdag 9 februari in Barneveld verhinderd zijn. Op de avonden bieden we hetzelfde programma als op de zaterdagochtend. Alleen mis je dan de specifieke toerusting die op zaterdagmiddag gegeven zal worden. Bedenk dus even goed waar je voor wilt kiezen, en kom op zaterdag als je het complete programma wilt volgen.

 

Korting

Wat uiteraard ook blijft is het nieuwe themalied, de Weettekst en verkoop van VBW-materiaal. Deelnemers op de dag / avond krijgen korting op de VBW-materialen en bij afname van meerdere stuks. Ook verstrekken we weer een gratis goodiebag met daarin o.a. het overige HGJB aanbod voor kinderen, tieners en jongeren in uw gemeente.

 

VBW lancering bijwonen: MELD JE HIER AAN

 

wanneer? datum plaats locatie

Donderdagavond

31 januari 

Rouveen

Hervormd Dienstgebouw

Zaterdag (overdag)

9 februari

Barneveld

 JFC

Vrijdagavond 

15 februari 

Ridderkerk

 Farelcollege

 

 

Tot binnenkort in Rouveen, Barneveld of Ridderkerk!

Delen maar!