Vader & zoon 3-daagse


29 apr. Ardennen Camping Les Ochay

All

199,00

Introductie

Vader & zoon Survival (3-daagse)

 

Van 29 april tot 1 mei 2019 gaat de HGJB zijn eerste Vader & zoon Survival organiseren! Drie geweldige dagen in de Belgische Ardennen voor échte bikkelvaders en échte bikkelzonen :). Er is veel ruimte om met elkaar het ‘betere’ gesprek aan te gaan, waar thuis vaak weinig of geen tijd voor is. Alle reden dus om samen aan dit avontuur te beginnen!

 

Een afwisselend en attractief doe programma staat voor jullie klaar: Kaart- en kompaslezen, oriëntatielopen, bivak bouwen, kampvuur maken, potje koken, door een high rope parcours klauteren en nog veel meer. In de gezamenlijke ervaring ontstaat de onderlinge verbinding. Ontdek hoe waardevol het is om dit als vader en zoon te doen, met het oog op de toekomst. Drie dagen lang 'survivallen' in de ruige Belgische Ardennen, om er samen sterker uit te komen. 

 

Dus zit je op de middelbare school (12-15 jaar): daag je vader uit om zich in te schrijven, samen met jou. En vaders: kies voor een unieke belevingsdriedaagse, die de band met je eigen zoon sterker zal maken en jullie samen opbouwt in het geloof.

 

Bekijk hier de poster en schrijf je beiden in!

 

Delen maar!