SW februari 2019 mentoren


22 feb. 25 feb. Zeist Wittenberg

14-17

35,00

Introductie

Wil je helpen om als mentor of vrijwilliger het HGJB-Scholierenweekend tot een succes te maken?

Daar zijn we blij mee! Geef je op via het aanmeldingsformulier en we nemen contact met je op.

 

Mentor

Als mentor ben je minimaal 20 jaar en ben je het hele weekend verantwoordelijk voor een groepje (ongeveer 8) tieners. Je begeleidt de groepsgesprekken en bent medeverantwoordelijk voor sfeer en orde tijdens de andere programmaonderdelen. Als je voor het eerst meegaat als mentor, word je door de HGJB uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

Medewerker

Als medewerker ben je verantwoordelijk voor alle praktische zaken die tijdens het weekend moeten gebeuren. We hebben verschillende vaste werkgroepen, waar soms plek ontstaat voor nieuwe vrijwilligers. De werkgroepen die meegaan met het Scholierenweekend zijn de balie, de keuken, logistieke werkgroep, het P-team (pastorale team), de band en de techniek.

Als je je opgeeft als medewerker, nemen we contact met je op om te kijken of er voor jou plek is binnen een geschikte werkgroep.

 

Kosten 

Van een vrijwilliger vragen we €40,-  om de praktische kosten (slaapplek en eten) te dekken, zodat we de kosten van de deelnemers zo laag mogelijk kunnen houden. Dit bedrag wordt automatisch van je rekening geïncasseerd. 

 

Veilig jeugdwerk

In het kader van Veilig jeugdwerk is het voor vrijwilligers van de HGJB verplicht om een gedragscode te ondertekenen en een verklaring van goed gedrag aan te vragen. Als je voor het eerst meegaat als vrijwilliger naar een HGJB-activiteit krijg je een info-pakketje toegestuurd.  

Delen maar!