Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Boomhutvakantie

Avontuurlijk kinderkamp in de bossen van Reek. Je eigen bos. Gave spellen. Chillen bij het kampvuur en… overnachten in een boomhut!

Voor wie?

Kinderen van 9-12 jaar

Wanneer?

15-19 juli 2019

Wat kost het?

€ 259,-
’s Morgens word je wakker en ruikt de geur van het bos en hoort het getjilp van de vogels… Je rekt je uit, springt uit je bed en loopt zo je veranda op… Overal om je heen zie je bomen. Sterker nog jouw slaapplekje bevindt zich in één van die bomen. Een echte boomhut! Hoe gaaf is dat!

 

Via de trap of, nog leuker, via de glijbaan ga je naar beneden. De gezellige groepsruimte heeft een dak die helemaal aangepast is aan de omgeving. Als je naar binnen loopt valt er genoeg te zien, maar één ding valt niet op… de geheime kamer! Kun jij tijdens je vakantie ontdekken waar die is?

 

Na een lekker ontbijtje met al je nieuwe vrienden en vriendinnen ga je een leuke dag beleven! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bosspel… jullie zijn namelijk tijdens deze vakantie in het bezit van een eigen bos. Volop genieten dus van gave spellen overdag, maar ook misschien wel als het donker wordt! Ook is er bij de boomhutten een vuurkuil waar je lekker kunt chillen bij het kampvuur.

 

Natuurlijk blijf je niet alleen maar bij de boomhut, maar trek je er ook op uit om een keertje te gaan zwemmen of om andere leuke dingen te gaan doen! Heel veel plezier in Reek!


Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met ons supportteam. 

 

Goed om te weten

  • Onze vakanties worden gewaardeerd met een 8,9!
  • Unieke vakantieliturgie vormt rode draad voor bezinning, zingen en goede gesprekken
  • Onze bevlogen reisleiders geven iedere deelnemer persoonlijke aandacht
  • Inbegrepen: overnachting in boomhutten, alle maaltijden ter plaatse
  • Niet inbegrepen: vervoer van en naar bestemming, fiets (voor vervoer ter plaatse), excursiegeld (max. € 15,-), verzekeringen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Name Goes Here

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

 

info@hgjb.nl

 

NL35RABO0308316835 

RSIN 00.26.12.513

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2019 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy