fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Vakantie Bijbel Werk methode

Compleet programma voor het Vakantie Bijbel Werk (VBW). Brengt kinderen (en hun ouders) van binnen en buiten de gemeente laagdrempelig in aanraking met het Evangelie.

Voor wie?

Kinderen van 4-11 jaar

Wat?

Complete methode voor organisatie VBW

Wat kost het?

VBW-pakket (incl. Toneel Totaal Pakket en Bijbeltijdboekje) € 75,- | Deelnemers aan de toerusting ontvangen € 10,- korting.

Ook zo’n spetterende Vakantie Bijbel Week organiseren, maar de handen al vol aan het regelen van vrijwilligers, locatie en materialen?

 

Maak het jezelf gemakkelijk met ons kant-en-klare VBW-pakket, die aansluit bij de leefwereld van kinderen. Een pakkend thema, uitgewerkt in vier programma’s, een groot spel voor een hele ochtend of middag en uitgebreide ideeën voor een afsluitende kerkdienst met kinderpreek, werkblad, etc. En een speciaal geschreven themalied. Het pakket geeft VBW-commissies en kinderwerkers een zowel stevig inhoudelijk als laagdrempelig en luchtig kinderprogramma in handen, met veel mogelijkheden voor eigen inbreng.

 

Thema 2023 – Tel maar mee!

Als we alles bij elkaar optellen wat er in de Bijbel over God geschreven staat, dan ontdek je steeds meer over Wie Hij is. Met een optelsom aan bijbelverhalen mag jij in het Vakantie Bijbel Werk de kinderen hierover vertellen. Zodat de kinderen meer en meer ontdekken Wie God is en ook voor hen wil zijn. Voor God tel je niet ‘een beetje’ mee, maar helemaal! Hij wil jou graag leren kennen. ‘Tel maar mee’ met wat God doet en zegt in de Bijbel en je zult Hem meer en meer leren kennen. Door de ‘optelsom’ van de liefde, genade, goedheid en trouw van de Heere God aan de kinderen te laten zien/horen, hopen we dat zij ontdekken dat zij overal, altijd en in alle omstandigheden kunnen rekenen op God.

 

We willen kinderen leren dat we overal, altijd en in alle omstandigheden op God kunnen rekenen. Dit doen we door in dit VBW-pakket een paar dimensies van het karakter van God voor het voetlicht te halen en de kinderen te leren wie Hij daarmee voor hen wil zijn.

 

 

Digitaal pakket

Op veler verzoek bieden we het VBW-materiaal digitaal aan. Na aankoop ontvang je als commissie een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot alle onderdelen van het VBW-pakket. Het grote voordeel hiervan is, naast papierbesparing, dat je met één druk op de knop de juiste mensen binnen jouw commissie de juiste hoofdstukken kunt mailen.

 

Inhoud VBW-pakket  

  • Toelichting op het thema  
  • Uitwerking van 4 dagthema’s  
  • Preekschets voor de welkomstdienst  
  • Toneel Totaal Pakket  
  • Bijbeltijdboekje  
  • Werkbladen  
  • Alle extra’s, waaronder een leuk introductiefilmpje rond het thema

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

Goed om te weten

  • Per commissie 1 pakket boordevol inhoud en creativiteit
  • Elk dagprogramma omvat een uitgewerkt bijbelverhaal, sketch, bijbelstudievragen, spel- en knutselideeën
  • Bijpassend Bijbeltijdboekje voor vrijwilligers

Deze map helpt ons keer op keer een geweldige Vakantie Bijbel Week neer te zetten! Met daarnaast voldoende mogelijkheden voor de creatieve eigen inbreng.

Nanne uit Barneveld

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2023 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy