fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Vakantie Bijbel Werk methode

Compleet programma voor het Vakantie Bijbel Werk (VBW). Brengt kinderen (en hun ouders) van binnen en buiten de gemeente laagdrempelig in aanraking met het Evangelie.

Voor wie?

Kinderen van 4-11 jaar

Wat?

Complete methode voor organisatie VBW

Wat kost het?

VBW-pakket (incl. Toneel Totaal Pakket en Bijbeltijdboekje) € 84,95

Ook zo’n spetterende Vakantie Bijbel Week organiseren, maar de handen al vol aan het regelen van vrijwilligers, locatie en materialen?

 

Maak het jezelf gemakkelijk met ons kant-en-klare VBW-pakket, die aansluit bij de leefwereld van kinderen. Een pakkend thema, uitgewerkt in vier programma’s, een groot spel voor een hele ochtend of middag en uitgebreide ideeën voor een afsluitende kerkdienst met kinderpreek, werkblad, etc. En een speciaal geschreven themalied. Het pakket geeft VBW-commissies en kinderwerkers een zowel stevig inhoudelijk als laagdrempelig en luchtig kinderprogramma in handen, met veel mogelijkheden voor eigen inbreng.

 

Het thema: WegWijs

We hebben tijdens het Vakantie Bijbel Werk een prachtige en hoopvolle boodschap te vertellen. God wil er voor jou zijn met Zijn liefde en genade. En Hij wil heel graag dat jij Hem leert kennen.

 

Kinderen hebben het druk. Ze zitten bijna allemaal op een sportclub, hebben huiswerk te maken of spreken af met vrienden. Zo hebben kinderen al veel verplichtingen, zijn ze vaak op pad en komen ze op nogal wat verschillende plaatsen. Je zou kunnen zeggen dat kinderen meerdere wegen ‘bewandelen’. Maar of het wijs is om een bepaalde weg te bewandelen? Dat is de vraag. Daarom is gekozen voor het thema ‘WegWijs’, oftewel ‘Ga wijs op weg’.

 

Goed om te weten

  • Per commissie 1 pakket boordevol inhoud en creativiteit
  • Elk dagprogramma omvat een uitgewerkt bijbelverhaal, sketch, bijbelstudievragen, spel- en knutselideeën
  • Bijpassend Bijbeltijdboekje voor vrijwilligers

 

Digitaal pakket

Op veler verzoek bieden we het VBW-materiaal digitaal aan. Na aankoop ontvang je als commissie een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot alle onderdelen van het VBW-pakket. Het grote voordeel hiervan is, naast papierbesparing, dat je met één druk op de knop de juiste mensen binnen jouw commissie de juiste hoofdstukken kunt mailen.

 

Inhoud VBW-pakket  

  • Toelichting op het thema  
  • Uitwerking van 4 dagthema’s  
  • Preekschets voor de welkomstdienst  
  • Toneel Totaal Pakket  
  • Bijbeltijdboekje  
  • Werkbladen  
  • Alle extra’s, waaronder een leuk introductiefilmpje rond het thema

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

Deze map helpt ons keer op keer een geweldige Vakantie Bijbel Week neer te zetten! Met daarnaast voldoende mogelijkheden voor de creatieve eigen inbreng.

Nanne uit Barneveld

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma, di en do: 9.00-16.00 uur

wo en vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2024 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy