Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Scholierenweekend

Op het HGJB-Scholierenweekend ontdek je meer over God. Twee avonden vol goede bijbelstudies, mooie muziek, goede gesprekken en gezelligheid! 

Voor wie?

Tieners  van 13- 18 jaar

Wanneer en waar?

9 en 10 april

Wat kost het?

€ 7,50

Het HGJB-Scholierenweekend is de combinatie van ontdekken wie God is, gezelligheid, knettergek doen, anderen ontmoeten en praten over God en geloof! Samen met andere tieners, ontstaat er iets. Noem het openheid, verbinding of welk woord dan ook. Maar dat het werkt zien we elk weekend weer! 

 

SW 2021

Deze keer beleef je SW vanuit je eigen huis met je vriend(en) of, als de maatregelen het toelaten, in de kerk met een groep volgen. We ontdekken deze keer met elkaar meer over God en over het ‘koninklijk leven’. God daagt ons uit om te leven volgens de principes van Zijn Koninkrijk. Maar wat zijn dat eigenlijk voor principes? Natuurlijk wil God niets liever dan dat Zijn Koninkrijk steeds meer zichtbaar wordt in en om jou heen. Hoe kun jij getuige zijn van de Koning in het leven van alledag?

 

Krijg antwoorden op deze vragen tijdens SW. Beleef de avonden samen met je vriend(en). Ga in gesprek met elkaar en praat door over de bijbelstudie. 

 

Goodiebag (OP = OP!)

Nieuw dit HGJB-Scholierenweekend is de goodiebag. Na je aanmelding krijg je een tas met alles wat je nodig hebt om SW te volgen en jouw kamer om te bouwen in SW-sfeer. Natuurlijk stoppen we er ook nog wat leuke verrassingen bij in. 

 

Organiseer een mini SW
Ben jij (bijv.) jeugdleider of jeugdouderling en wil je, als de coronamaatregelen en de kerk het toelaten, iets organiseren voor tieners? Beleef samen met de tieners het HGJB-Scholierenweekend! Volg de diensten, vorm samen gespreksgroepjes en heb het met elkaar gezellig. Samen ontdekken jullie meer over God. Via onderstaande knop kun je meer informatie opvragen en aanmelden. 
 

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam. 

 

Goed om te weten

  • Locatie: thuis met je vriend(en) of in de kerk
  • Elk weekend een ander thema
  • Ruimte voor creativiteit en muziek
  • Incl. goed gevulde goodiebag en toegang tot de exclusieve SW-app
  • Kijk je alleen en wil je meedoen met een mentorgroepje? Zet het dan even in het opmerkingenvak tijdens je aanmelding.
  • Lees de FAQ
Ik heb een heel tof weekend gehad. Ik heb geleerd om in contact te zijn met God. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en ook oude vrienden weer gezien. SW is een weekend waar je helemaal jezelf mag zijn en waar (bijna) niks te gek is! 
Gertjan - 14 jaar

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

  

info@hgjb.nl

  

Bekijk hier onze veelgestelde vragen 


NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2020 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy