fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Scholierenweekend

Een onvergetelijk weekend vol goede (en begrijpelijke) bijbelstudies, veel sport en spel, een gezellig avondprogramma en heel veel andere leeftijdsgenoten. Zorg dat je bij het Scholierenweekend bent!

Voor wie?

Tieners  van 13-18 jaar

Wanneer en waar?

16-19 februari | Someren

Wat kost het?

€ 149,-

Het HGJB-Scholierenweekend is een combinatie van ontdekken wie God is, gezelligheid, knettergek doen, anderen ontmoeten en praten over God en geloof! Samen met andere tieners ontstaat er iets. Noem het openheid, verbinding of hoe dan ook. Dat het werkt zien we elk weekend weer!


De aanmeldingen voor het HGJB-Scholierenweekend zitten altijd snel vol. Daarom werken we nu met een vooraanmelding. Jij kan je plekje op de lijst van SW reserveren. Ben je er vroeg bij? Dan is de kans groot dat je meekan, maar helemaal garanderen kunnen we het niet.

 

In de week van 5 december mailen we iedereen zich tot dan toe heeft (voor)aangemeld. 

  • Heb je een plekje? Gefeliciteerd, jij kan je aanmelden voor het HGJB-Scholierenweekend. Rond je aanmelding binnen drie dagen af, anders vervalt je plek.  
  • Geen plek gekregen? Helaas, jij krijgt een plekje op de reservelijst. Het kan zijn dat er later een plek voor je vrijkomt. We mailen je dan een link om je alsnog aan te kunnen melden. 

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam. 

 

Goed om te weten

  • Elk weekend een ander thema
  • Met creatieve en interessante workshops en een te gek avondprogramma met PRET.
Ik heb een heel tof weekend gehad. Ik heb geleerd om in contact te zijn met God. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en ook oude vrienden weer gezien. SW is een weekend waar je helemaal jezelf mag zijn en waar (bijna) niks te gek is! 
Gertjan - 14 jaar

HGJB-Scholierenweekend in Someren!

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2023 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy