Bible League


Bible League

Kom in actie en ga de struggle aan!

Elke week krijgen wij in de kerk en op jeugdclubs de Bijbel uitgelegd. Hierdoor mag ook jij God steeds beter leren kennen. Wat een cadeau! Gun jij dat een ander ook?

Doe dan op 27 juni mee aan een tof event van Bible League: Struggle4Bibles | Walk. Met dit event willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor Bijbels en studiematerialen voor het Midden-Oosten. Het is geschikt voor zowel mannen, vrouwen als tieners. Je wandelt 15, 20 of 30 km, draagt je rugzak (symbolisch vol Bijbels) met je mee en overwint de hindernissen die je onderweg tegenkomt. Op deze manier sta je die dag extra stil bij het doorzettingsvermogen van evangelisten en alle hindernissen die zij in hun mooie werk tegenkomen.

Elke deelnemer aan Struggle4Bibles | Walk zet zich in om minimaal € 360 op te halen voor Bijbels en studiematerialen. We hebben met de HGJB afgesproken dat, van elke deelnemer die via de HGJB komt, er 25% van de opbrengst gaat naar het mooie werk dat ook zij doen om jullie te ondersteunen bij het lezen en begrijpen van de Bijbel. Samen in actie voor Bijbels!! 

Doe mee met je jeugdgroep of individueel. Opgeven kan hier.

Het Midden-Oosten

Hoe belangrijk is het dat christenen in het Midden-Oosten, juist in deze roerige tijd, Het Licht blijven verspreiden?! Wij hebben diep respect voor alle evangelisten in het Midden-Oosten die onverschrokken doorgaan met de verkondiging van het Evangelie.

We zijn dankbaar voor alle verhalen die we horen over mensen die het Evangelie aannemen. Daarom helpen wij hen heel graag aan de benodigde Bijbels en studiematerialen, want Gods Woord verandert 

 

Delen maar!