Ledenvergadering en thema-avond


Keuzestress in kerk en jeugdwerk

Keuzestress in kerk en jeugdwerk

Op donderdag 8 juni 2017 organiseert de HGJB weer een Algemene Ledenvergadering en een thema-avond. Het thema is dit jaar 'Keuzestress in kerk en jeugdwerk'. De avond is in Kerkelijk Centrum De Ark, Groene Singel 10 in Schoonhoven.

 

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Om half zeven begint de ALV en blikken we terug op 2016 en gaat het Bestuur met de Ledenraad en haar leden in gesprek over het jaarverslag, de jaarrekening en de werkzaamheden in 2016.

Bekijk alvast de Agenda voor de ALV en de jaarrrekening van 2016.  

 

Om half 6 is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten met een maaltijd. 

 

Graag horen we of u van plan bent om te komen. Geef dat aan via onderstaand formulier! 

 

Keuzestress in kerk en jeugdwerk

Om 20.00 uur begint de rest van het programma over ‘Keuzestress in kerk en jeugdwerk’. Er valt veel te kiezen in de kerk. Naast alle keuzes zijn er minstens zoveel meningen. Het jeugdwerk vormt daarop geen uitzondering. Moeten we jongens en meisjes verschillend benaderen? Zit het wel snor met het theologisch kader van onze tienerleiders? Is ons jeugdbeleidsplan wel toekomstproof? Hoe is het gesteld met het pedagogisch klimaat in onze gemeente? Tijdens het programma worden verschillende stellingen voorgelegd waarover we graag in gesprek willen gaan met onze leden. U bent van harte welkom!

Aanmelden ALV en/of Thema-avond

Gegevens

Aanspreektitel *

Delen maar!