HGJB Jong


HGJB Jong

Vaak horen wij van bezoekers van conferenties en/of deelnemers van onze vakanties dat ze het gezellig vinden. En dat de activiteiten stimulerend zijn voor hun persoonlijk geloof. Daar worden wij enthousiast van en daar zijn we ook erg dankbaar voor!

 

Toch verlangen we als HGJB naar meer! Daarom zijn we een beweging gestart waarin we elkaar extra willen ondersteunen en bemoedigen in het geloof: HGJB Jong.

 

HGJB Jong is het jongerenmerk van de HGJB. Samen willen we op zoek gaan naar nieuwe manieren om onderling verbonden te blijven. En elkaar mee te nemen in onze wandel met God. HGJB Jong doen we samen en is en blijft daarom een beweging in ontwikkeling. Met elkaar willen we de beweging laten uitgroeien om tot zegen te zijn voor jongeren in Nederland.

 

Doe je mee? Heb je ideeën? Of wil je meedenken? Kom maar op!

 

Word HGJB Jong-lid en ontvang onderstaande voordelen

-   10,- korting op HGJB Jong-activiteiten: Scholierenweekend, Kerstconferentie,  vakanties, 'Leve de liefde'-conferentie.

-   4x per jaar ons gratis PIT-magazine in je brievenbus

-  Mogelijkheid om als vrijwillger mee te denken en doen in het organiseren van (nieuwe) evenementen

 

Lid worden

Ben je tussen de 13 en 25 jaar? Dan verwelkomen we je graag als lid!

 

Hoe word je HGJB Jong lid?

  • Via deze pagina kun je je gelijk online aanmelden voor HGJB Jong!

werkwijze online lid worden:

  1. Log eerst in op Mijn HGJB (via de link hierboven)
  2. Aan de rechterkant zie je de button 'Word nu HGJB Jong lid!'; druk hierop
  3. Er verschijnt een aanmeldformulier: vul de ontbrekende gegevens in
  4. Geef vervolgens akkoord onderaan het formulier
  5. Log uit

 Als je daarna bijvoorbeeld een vakantie boekt, wordt er automatisch €10,- korting berekend!

 

Je bent lid voor €15,- per kalenderjaar (dit bedrag wordt automatisch van je bankrekening geincasseerd). En bouw je zo met ons mee! 

 

Ben je abonnee van PIT?

Super dat je geabonneerd bent op het PIT-magazine! Dan ontvang je al 4x per jaar ons jongerenblad waarin wordt ingegaan op jouw vragen en interesses rondom geloven en leven.

 

Maar wil je nu voor €15,- per kalenderjaar lid worden van HGJB Jong? Dat kan! Als je namelijk HGJB Jong-lid wordt, dan wordt je lopende abonnement op het PIT-magazine vanaf het volgende jaar automatisch stopgezet, omdat je het blad al vanwege je lidmaatschap gratis krijgt. De kosten van het lidmaatschap van HGJB Jong verdien je dus heel snel terug! Het kost je niks extra’s en je krijgt er meer voor terug!

 

Ben je donateur van de HGJB?

Gaaf dat je zo betrokken bent bij de HGJB. Als donateur ben en blijf je onmisbaar voor al het werk wat we bij de HGJB voor jongeren doen! Daarnaast willen we graag met je in contact komen via ons ledenmagazine PIT en onze ledenactiviteiten.

Delen maar!