HGJB Jong


HGJB Jong

HGJB Jong is het jongerenmerk van de HGJB. Samen willen we op zoek gaan naar nieuwe manieren om onderling verbonden te blijven. En elkaar mee te nemen in onze wandel met God. HGJB Jong doen we samen en is en blijft daarom een beweging in ontwikkeling. Met elkaar willen we de beweging laten uitgroeien om tot zegen te zijn voor jongeren in Nederland.

 

Update oktober 2018

Het lidmaatschap op HGJB-jong gaat stoppen per 31 december 2018. Jammer!

Of toch niet?

Na diverse signalen en een uitgebreide evaluatie is besloten om het HGJB-jong lidmaatschap op te heffen. We hebben daar een aantal redenen voor:

  • Ook zonder lidmaatschap kunnen we scherpe prijzen bieden voor de HGJB-Kerstconferentie, HGJB-Scholierenweekenden en vakanties;
  • We willen het aanmeldproces drastisch vereenvoudigen;
  • We vinden dat iedere jongere die betrokken is bij de HGJB zijn of haar mening mag geven als betrokkene bij de HGJB. Daar is geen lidmaatschap voor nodig.  

 

Krijg ik nu geen korting meer dan?

Jawel, we blijven onze activiteiten en vakanties tegen zo scherp mogelijk prijzen aanbieden. Daar is geen lidmaatschap voor nodig!

 

Ontvang ik dan ook de Pit niet meer?

Je kunt de Pit gewoon blijven ontvangen tegen de lage abonnementsprijs. Regel direct een abonnement.

 

Hoe kan ik nu nog meedenken?

Dat kan altijd! App ons, stuur een berichtje via Insta of Facebook of geef het lekker ouderwets via de mail door.

 

Ik ben nu HGJB-jonglid, hoelang profiteer ik nog van de voordelen?

Je krijgt het hele jaar 2018 nog korting. Dus voor je vakantie en voor het Scholierenweekend in oktober krijg je korting. Ook krijg je nog twee keer gratis Pit toegestuurd.

 

Kan ik nu nog lid worden?

Ja, dat kan. Je lidmaatschap loopt dan nog een halfjaar en je kunt dan korting krijgen op je vakantie en op het Scholierenweekend. Ook krijg je twee keer gratis het jongerenmagazine Pit.

 

Delen maar!