Met hart en ziel jongeren voor Christus winnen


Helpt u mee?

Helpt u mee?

Met hart en ziel. Het nieuwe jaarthema van de HGJB, waar dit kerkelijk jaar honderden gemeenten mee aan de slag gaan. Met hart en ziel verlangen naar God. Liever dan wat ook Hem volgen en anderen daarvoor winnen. Vanuit dat verlangen doen we een beroep op u.

 

“Ik zet me met hart en ziel in voor de HGJB omdat tieners en jongeren het waard zijn om steeds meer te ontdekken van onze God”, zegt collega Björn van Veelen. We geloven dat jongeren voor hun behoud Christus nodig hebben en dat Gods Koninkrijk doorbreekt wanneer zij hun houvast vinden in Hem. Door middel van klassiek inhoudelijk catechesemateriaal met een eigentijdse uitstraling, de Kerstconferentie en het Scholierenweekend, het Vakantie Bijbel Werk en de kinder- en jongerenvakanties komt de HGJB binnen in de dynamische leef- en belevingswereld van onze opgroeiende jongeren.

 

Door ons werk financieel te steunen én zelf het geloof voor te leven,  helpt u mee om jongeren van de gemeente te inspireren.  Ons gebed is dat ze God echt leren kennen en goede geloofsgewoontes ontwikkelen. Wilt u een gift geven voor dit belangrijke werk? Steun onze campagne ‘Met hart en ziel’ via onderstaande acceptgiro. Wanneer u ons direct online steunt ontvangt u zelfs een gratis exemplaar van Voorleven, het nieuwe gespreksmateriaal voor geloofsopvoeding.

 

In Christus verbonden, met vriendelijke groet,

 

Jan Kranendonk

Directeur

 

P.S. Deze actie kunt u ook breder delen in uw gemeente. Lees daar meer over. 

Delen maar!