Jongeren van de gemeente bij Christus brengen


Jaarlijkse donateurbijdrage

Jaarlijkse donateurbijdrage

‘Jongeren van de gemeente bij Christus brengen’. Die zin uit de nieuw uitgewerkte missie van de HGJB raakte mij van binnen. Daar wil ik mij als kersverse directeur van de HGJB aan geven.

 

De HGJB heeft zich altijd een vaste waarde getoond. In mijn eigen jeugd, maar ook later toen ik actief werd in de gemeente. Een geweldige organisatie om te mogen dienen. Een geweldige organisatie, dankzij de tomeloze inzet van vrijwilligers. Laatst nog: tientallen vrijwilligers die zich drie weekenden op rij tot in de late uurtjes inzetten om tieners en jeugdleiders een indrukwekkende TOV-avond te bezorgen. Vrijwilligers die kritisch meelezen en meeschrijven aan methoden voor catechese en jeugdwerk. En binnenkort weer onze reisleiders, die kinderen, tieners en jongeren de vakantie van hun leven willen bezorgen (en daar vorig jaar van deelnemers een 8,7 als rapportcijfer voor kregen!).

 

Donateurbijdrage

In deze speciale editie van Dichtbij blikken we met u terug op 2017. Hartelijk dank voor alles wat we dankzij uw financiële steun mochten doen. Met de bijgevoegde acceptgiro kunt u uw jaarlijkse extra bijdrage overmaken. Even onmisbaar als de inzet van onze vrijwilligers. En net zo vrijwillig. Omdat we samen jongeren van de gemeente bij Christus willen brengen.

 

In Christus verbonden, met vriendelijke groet,

 

Jan Kranendonk

directeur

 

P.S. In de nieuwste Dichtbij vertel ik meer over mijn betrokkenheid bij de HGJB. Graag hoor ik ook uw ervaringen met de HGJB. Deel uw herinneringen, tips en kritische noten per mail. Zeer welkom!

 

Geld dat bestemd is voor de HGJB kunt u overmaken op bankrekening: NL35RABO0308316835 t.n.v. HGJB te Bilthoven, eventueel BIC nr: RABONL2U

Delen maar!