Houvast voor jongeren - Uw kerstgift waard?


Houvast voor jongeren - Uw kerstgift waard?

Met onze materialen en activiteiten willen we houvast bieden aan jongeren en hun gemeenten. Eén van onze activiteiten is bijvoorbeeld het HGJB-Scholierenweekend, ik was aanwezig bij een dienst en sprak veel vrijwilligers en enthousiaste tieners. In deze Dichtbij leest u dat we de Scholierenweekenden in 2019 sterk willen laten groeien. We merken namelijk dat dit weekend veel impact heeft op onze jongeren en ook van ouders horen we dit terug!

 

In het afgelopen jaar hebben we tienduizenden jongeren bereikt. We organiseerden onder andere 45 geweldige vakanties, met dit jaar voor het eerst een boomhutvakantie voor kinderen en een avontuurlijke jongerenvakantie naar IJsland. Daarnaast waren er zes TOV-avonden voor tienerclubs en catechesegroepen en aan het eind van deze maand volgt als klap op de vuurpijl onze Kerstconferentie met duizend jongeren. Ook via onze aansprekende materialen bereikten we kinderen en jongeren, zoals door twee nieuwe delen van catechesemethode Leer & Leef die enthousiast ontvangen werden en ons clubmateriaal. Dit jaar gingen duizenden kinderen aan de slag met de HGJB-map Zoek het uit! tijdens Vakantie Bijbel Weken. Verder is er een grote kans dat in uw gemeente ons jaarthema en onze Bid- en Dankdagmap gebruikt wordt.

 

We doen dit werk al meer dan 100 jaar. Van generatie op generatie. Met een kleine ploeg deskundige medewerkers en een enorme groep vrijwilligers. En vooral ook dankzij uw trouwe betrokkenheid. De voortgang van ons werk staat of valt met uw gebed en gift. Hartelijk dank dat u ons steeds weer verrast met uw steun.

 

Ik wens u zegen in de dagen rond kerst en de jaarwisseling!

 

Hartelijke groet,

 

Jan Kranendonk

Directeur HGJB

 

P.S. Om de Scholierenweekenden in 2019 te kunnen organiseren heeft de HGJB per tiener 40 euro aan giften nodig. Maakt u met een extra gift het Scholierenweekend mogelijk? Dit kan hier.

 

Meer lezen? Blader door Dichtbij en lees de andere artikelen. 

 

 

Delen maar!