Bedrijvennetwerk


Bedrijvennetwerk

Bedrijvennetwerk

 

Heeft u een bedrijf en draagt u de HGJB een warm hart toe? Wilt u zich met ons inzetten voor de toekomst van de kerk, dan is dit uw kans! Deelname aan het netwerk van de HGJB biedt u als ondernemer een unieke kans om bij te dragen aan de toerusting van jongeren om als christen voor Gods aangezicht te leven. Daarnaast is dit platform een mooie gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en andere inspirerende ondernemers te ontmoeten.

 

Brochure & meer informatie

Download hier de brochure over het bedrijvennetwerk, om u aan te melden kunt onderstaand formulier invullen en verzenden. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag betrokken raken bij het werk van de HGJB of wilt u meer weten over de voortgang van dit initiatief, mail dan naar info AT hgjb DOT nl of bel 030-2285402. Indien u lid wenst te worden van het bedrijvennetwerk, dan kunt u hieronder het formulier invullen.

Lid worden

S€PA-machtiging *

Uw (bedrijfs)gegevens

Handtekening

Door het verzenden van deze doorlopende machtiging geeft u toestemming aan de HGJB om jaarlijks de donatie van uw rekening af te laten schrijven, overeenkomstig de algemene voorwaarden van de HGJB. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u dit bedrag laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Het incassant-ID van de HGJB is NL82ZZZZ404795320000.

 

Delen maar!