App-Donatie-Challenge | Kerstconferentie 2018


 

Tijdens de Kerstconferentie 2018 lanceert de HGJB iets nieuws: de App-Challenge i.s.m. ING via https://bit.ly/2RpVDB0. Met de opbrengst van deze ambitieuze actie wil de HGJB in 2019 meer jongeren bij Christus brengen. Omdat we geloven dat Gods Koninkrijk doorbreekt wanneer zij hun houvast vinden in Hem.

 

De uitdaging is om vanuit de Kerstconferentie binnen enkele dagen een zo groot mogelijk bedrag aan kleine giften in te zamelen via WhatsApp en onze andere social media kanalen. Tijdens het collectemoment op zondagavond 30 december vragen we de ca. 1.000 deelnemers en vrijwilligers om hun enthousiasme over Koning Jezus (thema Kerstconferentie) te verspreiden in hun netwerk. Dit kan heel simpel, door zoveel mogelijk familie en vrienden te appen met een kant-en-klaar ING-giftverzoekje voor het werk van de HGJB. Met behulp van de diverse betaalapps is het vervolgens een kwestie van seconden om 2,50 euro over te maken naar de HGJB. En natuurlijk het bericht even door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en familie. We kunnen iets groots in Nederland neerzetten als 1.000 mensen dit tegelijk doen!

 

Jongeren bij Christus brengen

De opbrengst van de App-challenge investeren we in de uitbreiding van evenementen met impact. We zijn steeds weer onder de indruk hoeveel tieners en jongeren op een TOV-avond, Scholierenweekend of Kerstconferentie ontdekken wat het betekent om Jezus Christus persoonlijk te leren kennen, vertrouwen en navolgen. Dat gunnen we alle jongeren. Daarom gaan we heel graag aan de slag met het vernieuwen en uitbreiden van deze prachtige evenementen. Wie weet hoeveel jongeren we blij kunnen maken met een gratis ticket?!

 

Geen appje ontvangen, toch meedoen?

Heb je het giftverzoek nog niet zien langskomen via je social media kanalen? Hierbij:

 

Dit is een bericht namens de App-Challenge van de HGJB Kerstconferentie 2018 | Doneer nu 2,50 euro via ING en steun ons belangrijke jeugdwerk!  https://bit.ly/2RpVDB0 | Stuur dit appje door naar je vrienden & familie en laat ook hen een steentje bijdragen | Doe(t) jij/u mee? Dankjewel! | Meer informatie? Zie HGJB.nl/app-challenge | Je kunt ook appen naar ons speciale WhatsApp nummer: 06 83 05 11 54. | HGJB - Houvast voor jongeren en hun gemeenten

 

MEER doneren?

Wil je een groter bedrag doneren? Geweldig! Doe dit dan rechtstreeks via je eigen internetbank(app) naar IBAN NL35RABO0308316835 t.n.v. HGJB te Bilthoven, o.v.v. ‘App-challenge’

 

Alvast hartelijk dank namens alle jongeren op de Kerstconferentie 2018!

 

Delen maar!