Actie - Geloof leren leven met hart en ziel


Actie - Geloof leren leven met hart en ziel

Gewoontes. Vaak zijn ze hardnekkig en veranderen we niet door goede kennis alleen. Denk maar eens aan de gewoonte om regelmatig een zak chips of pak koekjes leeg te eten. We weten dat het niet goed is, maar toch doen we het wel.

Veranderen kost tijd. Wat vooral belangrijk is bij het veranderen van gewoontes, is intrinsieke motivatie. Van binnenuit echt iets willen. Met je hele hart en ziel.

 

Wij geloven dat het levens veranderend werkt als we God écht leren kennen met ons hart. Alleen kennis over de goedheid van God is niet voldoende. Als we Hem echt kennen, leren we keuzes maken uit liefde voor Hem. En dat is precies wat we onze jongeren al zo vroeg mogelijk willen leren. “God liefhebben met heel uw hart, heel uw ziel en heel uw kracht.” (Deut. 6:1-9). Geloofsgewoontes helpen om God beter te leren kennen. Dit kan door God te aanbidden, bijbel te lezen, films en vlogs kijken over geloofsthema’s, boeken lezen over geloofsonderwerpen en leeftijdsgenoten ontmoeten waarmee geloofsvragen gedeeld kunnen worden.

 

Wilt u ons helpen om onze jongeren te inspireren God echt te leren kennen en goede geloofsgewoontes te ontwikkelen? Zodat ze hun geloof leren leven met hart en ziel? Steun dan het werk van de HGJB door een collecte te houden in uw kerk. Download of bestel hieronder onze collectefolders.

 

Ja, ik wil de gratis actiefolders bestellen

Delen maar!