De HGJB en jouw privacy


De HGJB en jouw privacy

Gefeliciteerd! Vanaf 25 mei 2018 is het stukken beter gesteld met je privacy, zonder dat jij daarvoor actie moet ondernemen.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die ingaat, stelt strengere eisen aan de wijze waarop organisaties omgaan met de persoonsgegevens van derden. Ook wij hebben ons privacybeleid kritisch bekeken.  De belangrijkste veranderingen hebben we hieronder opgesomd:

  

Je hebt meer controle over je eigen gegevens

Je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, te corrigeren, te verwijderen of over te dragen. Je mag ook bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens, of verzoeken dat wij de verwerking van je gegevens beperken. Mail daarvoor naar info@hgjb.nl.

 

Je bent beter op de hoogte van wat er met je gegevens gebeurt

Wanneer jij gegevens invult op de website van de HGJB, bijvoorbeeld omdat je een activiteit wilt boeken, donateur wilt worden of informatie wilt aanvragen, geven wij duidelijk aan voor welk doeleinde we jouw gegevens gaan gebruiken.

 

Wij hebben nieuwe afspraken gemaakt met andere organisaties

Als jij bijvoorbeeld een abonnement hebt op een van onze magazines delen wij je gegevens met de verzender. In een verwerkersovereenkomst tussen ons en de verzender staat helder beschreven wie verantwoordelijk is voor jouw gegevens en op welke manier jouw gegevens beveiligd zijn.

 

Wil je hier meer over weten? Lees dan ons volledige Privacybeleid.

Als je vragen hebt of tips, dan kun je dat naar ons mailen. Zo leren we van elkaar.

Delen maar!